Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Σύλληψη αλλοδαπών διακινητών που προωθούσαν 11 λάθρομετανάστες

alodapoi

Συνελήφθησαν στις 15-10-2014 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 26 και 51 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έντεκα μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 26χρονο, οδηγό ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με συνοδηγό τον 51χρονο, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι προωθούσαν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έντεκα μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ και 60 λέβα Βουλγαρίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Σχετικά Άρθρα