Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σωτήρης Τσιακίρογλου: «Σε αυτήν την 5ετεία θα κάνουμε πράξη τον γόνιμο διάλογο»

 enotikh protoboylia enotikh protoboylia  tsiakirogloy enotikh protoboylia (1)

Με τους υποψηφίους του Συνδυασμού του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και με εθελοντές πολίτες που πρόσφεραν ακούραστα τον χρόνο και το μεράκι τους για μια νέα αρχή στο Δήμο Ξάνθης, συναντήθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Δήμου Ξάνθης- Σταυρούπολης, Σωτήρης Τσιακίρογλου, σε κλειστή συνάντηση που έγινε στο Ξενοδοχείο ELISSO.

Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου ευχαρίστησε θερμά όλους τους υποψηφίους του για τον αγώνα και την προσφορά τους και, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, δεσμεύτηκε ότι η πληροφόρηση για τα θέματα των συνεδριάσεων θα διαχέεται σε όλους για συζήτηση και διαμόρφωση τοποθέτησης σε επίπεδο Συνδυασμού.

Οι υποψήφιοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ σχολίασαν τόσο το αποτέλεσμα των εκλογών, όσο και έθιξαν καίρια θέματα της καθημερινότητας του πολίτη αλλά και άλλα που άπτονται της θεματικής ανάπτυξης του Δήμου ενώ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να εμπλακούν ενεργά στις δράσεις του Συνδυασμού στη διάρκεια πενταετούς θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.

Υπογραμμίζοντας την προστιθέμενη αξία της συμμετοχής του Συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σωτήρης Τσιακίρογλου δήλωσε: «Στόχος μας δεν είναι να κάνουμε μια άκαρπη αντιπολίτευση επειδή δεν αναλάβαμε την ηγεσία του Δήμου Ξάνθης. Θα κάνουμε πράξη τον γόνιμο διάλογο, την πίεση και την αντίσταση σε ενέργειες της πλειοψηφούσας παράταξης που θα διακρίνουμε πως είναι επικίνδυνες αλλά και την υποστήριξη όπου βλέπουμε ότι οι πρωτοβουλίες είναι σωστές. Η μόνη εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες με την στήριξή τους στις εκλογές είναι να προασπιστούμε το κοινό καλό, το συμφέρον του τόπου και να αντιπαραταχθούμε στην ενδεχόμενη ιδιοτέλεια κάποιων. Αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά και με τη συμμετοχή όλων των πολιτών στις θεματικές ομάδες και τις δημόσιες διαβουλεύσεις που ανοίγουμε στο άμεσο μέλλον.»

Σχετικά Άρθρα