Κόμματα Τελευταία Νέα

Συντονισμένη ενημερωτική δράση στα διόδια Ιάσμου και Μουσθένης απο την Χρυσή Αυγή

 diodia-iasmou-2015-3 diodia-iasmou-2015-6 diodia-moustheni-pasxa-2015-1 diodia-moustheni-pasxa-2015-2

Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται μόνο την περίοδο των εκλογών, αλλά είναι είναι συνεχής και συντονισμένος για την Πατρίδα και τον Λαό. Από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευή, 10 Απριλίου, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στα διόδια όλης της Ελλάδας για να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Παρόμοια στην περιφέρεια την Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η Τ.Ο. Κομοτηνής, σε συνεργασία με αντιπροσωπείες από την Τ.Ο. Αλεξανδρουπόλεως και Τ.Ο. Ξάνθης βρέθηκαν στα διόδια του Ιάσμου με σκοπό να ενημερώσουν τους Θρακιώτες και όλους τους διερχόμενους.

Το ίδιο έγινε και με τις τοπικές οργανώσεις της Καβάλας και Δράμας που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα διόδια της Μουσθένης στον οδικό άξονα της Εγνατία οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης για ενημερώσουν τους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες.

Οι πολίτες με χαμόγελο δεχόταν τα αντίτυπα της εφημερίδας μας και το ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματός μας, καθώς και ενημερωτικό φυλλάδιο για τα διόδια των μεγαλοεργολάβων που θησαυρίζουν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Μέσα σε θερμό κλίμα οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες αποδεχόταν τα συγχαρητήρια των περαστικών για την αγωνιστικότητά και την πίστη τους.

Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος αντιστέκεται στους εθνοπροδότες και αγωνίζεται για την ανάσταση της Πατρίδας μας.

Χρυσή Αυγή ΑΜΘ

Σχετικά Άρθρα