slider Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί, σε Ξάνθη και Ροδόπη εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης διαμονής μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης διαμονής μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν την 8 και 9-12-2018, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 30, 30 και 27 ετώ, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης διαμονής μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν 30χρονο, διότι όπως προέκυψε, προμήθευσε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες με εισιτήρια του ΚΤΕΛ, που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την παράνομη διαμονή τους.  

Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες της 8/9-12-2018, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους άλλους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό του 30χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 4 εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα