Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Συνδιοίκηση ψάχνει ο Τέρενς Κουίκ από τον Γ. Παυλίδη; Ή συμβαίνει κάτι άλλο στην Περιφέρεια ΑΜΘ;

Koyik paylidhs

Την παρακάτω επιστολή μου έστειλε ο Τέρενς Κουίκ με την οποία αν καταλαβαίνω καλά φαίνεται να ζητάει συνδιοίκηση από τον κ. Παυλίδη ή θέλει τέλος πάντων να επιβάλει την παρουσία του στην περιοχή, ξεχνώντας όμως πως ο λαός ψήφισε και τον έταξε στην αντιπολίτευση. Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω και όλοι σας μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα είχα και νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκλεγέντα Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη.

Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία μου, με αφορμή την απάντηση που μου έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, με υπογραφή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ότι κλείνει οριστικά ο Λιμενικός Σταθμός Πρίνου Θάσου, θέμα για το οποίο σήμερα έβγαλα και ειδικό Δελτίο Τύπου. Είχαμε ανταλλαγή απόψεων για τους χειρισμούς σε ένα ζήτημα που «καίει» την Θάσο, αλλά το οποίο πρωτίστως στη παρούσα φάση, πρέπει να το χειριστεί ο νυν Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης.

Πάντως, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, άκουσα την δεδομένη θέση του κ. Παυλίδη, η οποία- επί της ουσίας- είναι αντίθετη σε οτιδήποτε απαξιώνει την Περιφέρεια μας.

Από την πλευρά του, μου έθεσε το θέμα της επιστολής που έστειλε στον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Μανιάτη, για το κρίσιμο ζήτημα της ενέργειας σε όλη την ΑΜ-Θ, με «αιχμές του δόρατος» το φυσικό αέριο οικιακής χρήσεως, τα LNG σχέδια, ο αγωγός ΤΑP κλπ.

Λαμβάνοντας γνώση του περιεχομένου της επιστολής, οφείλω να σημειώσω, ότι στηρίζουμε όλες εκείνες τις επισημάνσεις του Γιώργου Παυλίδη, που αποσκοπούν στο μέγιστο όφελος των πολιτών αυτής της Περιφέρειας, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα, ότι θα είμαστε αντίθετοι στα οποιαδήποτε σχέδια της συγκυβέρνησης βλάπτουν την περιοχή και αντιβαίνουν τα συμφέροντα των κατοίκων της.

Τα δεκάδες στελέχη που συγκροτούν τον Συνδυασμό μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όπως διεμήνυσα επανειλημμένα στις προεκλογικές μου συνεντεύξεις και δηλώσεις, αρνούνται κατηγορηματικά την παλαιοκομματική λογική της «αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση» που έχουν σιχαθεί οι Έλληνες και θα κρατήσουν την υπόσχεση τους, ότι τηρώντας μια παραγωγική και δυναμική στάση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα εργαστούν για την ανάπτυξη και πρόοδο της ΑΜ-Θ Περιφέρειας.

Σχετικά με τις δύο ανακοινώσεις, που ανταλλάξαμε οι δυο Συνδυασμοί, αμέσως μετά τις εκλογές και σε σχετική επισήμανση του συνομιλητή μου, του   είπα ότι το θέμα από την πλευρά μου κλείνει. Και όπως του τόνισα: «Οι εκλογές τελείωσαν, ο καθένας από το πόστο του πρέπει να προχωρήσει για το παρακάτω της Περιφέρειας. Εγώ θα βοηθήσω και ως Βουλευτής, καθώς δεν έχω δεσμεύσεις – όπως οι περισσότεροι τοπικοί βουλευτές – να μην συγκρούομαι με την συγκυβέρνηση».

Τέλος, συμφωνήσαμε με τον Γιώργο Παυλίδη να επικοινωνήσουμε πάλι την επόμενη εβδομάδα και να έχουμε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, η οποία πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμη, εν όψει και της ορκωμοσίας μας τον Σεπτέμβριο.

Για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν μπορούμε να χάνουμε ούτε ένα λεπτό, με τα τόσα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν».

Σχετικά Άρθρα