slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συναυλία Ορφέα Περίδη στην κεντρική σκηνή. Δείτε το πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2018 για σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

 

Κεντρική Σκηνή – Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Συναυλία Ορφέας Περίδης – Λιζέτα Καλημέρη

 

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

20:00 Συναυλία MISTY SEVEN

Oι MISTY SEVEN, μια μουσική μπάντα τελειόφοιτων μαθητών του ωδείου “ΕΥΦΩΝΟ”, παρουσιάζει για άλλη μια φορά γνωστές alternative pop επιτυχίες.

Φωνητικά: Βιργινία Ράπτη – Θωμαή Γκαντήραγα, Μπάσο: Θωμάς Μπαχτσεβανίδης, Ακουστική κιθάρα: Θωμαή Γκαντήραγα, Πλήκτρα: Γιώργος Κέλλερ, Πιάνο-πλήκτρα: Γιώργος Παπαδόπουλος, Ντραμς: Σαββίνα Βαζίκα.

 

Σκηνή Νησάκι – Ορφέως & Πινδάρου

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης κ Παράδοσης

19:00 «Ο Δικαιωματούλης και το Μαγικό Φίλτρο της Αγάπης»

Ένας Δράκος, ο Φαταούλας, κλέβει τα όνειρά των παιδιών… Η Νεράιδα της Δικαιοσύνης αναλαμβάνει δράση και με το βοηθό της, το Δικαιωματούλη, προσπαθεί να τους χαρίσει ξανά το χαμόγελο. Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή  καλούνται τα παιδιά  (5-9 ετών)  όλου του κόσμου, να τον βοηθήσουν!

Τι λέτε, θα καταφέρουν όλοι μαζί να αλλάξουν τον Φαταούλα; Αν όλα τα παιδάκια του κόσμου ενωθούν και υπό την καθοδήγηση του Δικαιωματούλη κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά στον κακό μας δράκο, ίσως κάτι να αλλάξει…

Η αφήγηση και η δραματοποίηση του παραμυθιού θα γίνει από τις ίδιες τις συγγραφείς.

 

Σπίτι πολιτισμού ΦΕΞ

21:00 Θρακιώτικη παραδοσιακή βραδιά

Το χορευτικό εργαστήρι της ΦΕΞ οργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά γλεντιού, παρουσιάζοντας την υπέροχη παραδοσιακή μουσική της Θράκης, με τους μουσικούς:

Ηρακλή Ψωμαδόπουλο – γκάιντα καβάλ, Ζαρίφη Θανάση – γκάιντα, Μπεζιργιαννίδη Δημήτρη – ακορντεόν, Τσάκο Αλέξανδρο – κρουστά. Οργάνωση: ΦΕΞ – Χορευτικό εργαστήρι της ΦΕΞ.

 

Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ξάνθης, «Αλησμόνητες Πατρίδες»

Στο στέκι του Συλλόγου Μικρασιατών, Ιωακείμ Σγουρού απέναντι απο το παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής (πάνω και πίσω απο το καφέ Μπλέ). Μικρασιάτικο γλέντι και συνέχεια με ρεμπέτικο-λαϊκό πρόγραμμα. Οι ήχοι της Ανατολής από την Καππαδοκία μέχρι την Σμύρνη συντροφιά με εκλεκτούς μεζέδες.

 

Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης

Νήσος Αγίων – μια ξενάγηση στους μεγάλους λατρευτικούς τόπους της Κύπρου.

 

  



 

 

Σχετικά Άρθρα