slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Συνέντευξη τύπου Άδωνι για ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο Πολάκης έδωσε 8 εκατ. για να αλλοιωθούν στοιχεία

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Παύλου Πολάκη προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Υπήρξε καταγγελία εναντίον μου για δήθεν παράνομες 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Έλεγα ότι δεν είναι δικές μου, ούτε παράνομες, γιατί προηγήθηκε απόφαση διοικητικού συμβουλίου. Σε συμπληρωματικά στοιχεία που δόθηκαν από το Πρωτόκολλο διοικητικού συμβουλίου (16/12/2013), αναφέρονται οι προσλήψεις 70 ατόμων. Ο Πολάκης έδωσε οκτώ εκατομμύρια, εκτός ταμείου, σε εταιρεία φύλαξης που αλλοίωνε το Πρωτόκολλο. Έχω καταγγελίες υπαλλήλων ότι επίσης αλλοίωναν το Πρωτόκολλο», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και στη συνέχεια ανέγνωσε mail υπαλλήλου:

«Είμαι υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν μάζευαν κούτες, τους έπεσε ένα φλασάκι και το μάζεψα. Επειδή φοβάμαι, στέλνω το φλασάκι εκεί που πρέπει και με μέιλ»,

διάβασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας πως ο υπάλληλος κοινοποίησε το επίμαχο περιεχόμενο με μέιλ στο Σωματείο Εργαζομένων (ΣΕΚΕΕΛ) στον Άρειο πάγο και στη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το κ. Γεωργιάδη, στο φλασάκι υπάρχει η εξής σημείωση: «Προσοχή, η εταιρεία φύλαξης να συνεχίσει τον πλήρη αποκλεισμό του πρωτοκόλλου και των αποθηκών – Να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν τι συμβαίνει – Να αφαιρεθούν τελείως τα έγγραφα με τα πρωτόκολλα που είπαμε αφού τα ξαναδώ”

«Όλα αυτά τα έγγραφα λείπουν ή έχουν αλλοιωθεί τα πρωτόκολλα του ΚΕΕΛΠΝΟ», κατήγγειλε ο κ. Γεωργιάδης.

«Το ηλεκτρονικό αρχείο έχει την ηλεκτρονική υπογραφή του νομικού συμβούλου κ. Χαμτζούδη, συνεργάτης του Πολάκη, με εντολή 11:31 προς εταιρεία φύλαξης, να αλλοιώσει στοιχεία για να κατηγορηθώ εγώ», υπογράμμισε και επισήμανε:

«Άλλη περίπτωση στην μεταπολίτευση όπου κυβέρνηση προσπάθησε να αλλοιώσει στοιχεία για να κατηγορήσει αντιπάλους δεν έχει υπάρξει.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχουν σταλεί σχετικά αντίγραφα τόσο στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου αλλά και στην εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη.

«Η κα Παπασπύρου περιμένω να κάνει τη δουλειά της. Ανακοίνωσε ότι στις 12 Δεκεμβρίου συνέστησε κλιμάκιο για να διενεργήσει έλεγχο και σήμερα, 20 Μαρτίου το κλιμάκιο δεν έχει φτάσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αντί η Παπασπύρου να παραπονιέται για δικές μου καταγγελίες, ως προς τη σχέση της με κυβέρνηση, να ερευνήσει τις παραπάνω καταγγελίες).

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης παρομοίωσε τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση με αυτές μιας… συμμορίας:

«Η κα Τουλουπάκη να ερευνήσει ποιος αφαίρεσε τα έγγραφα, φαντάζομαι ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και δεν θα φοβηθεί επειδή εμπλέκονται εν ενέργεια κυβερνητικά στελέχη. Είναι κρίμα μια κυβέρνηση να μεταχειρίζεται μέσα που χρησιμοποιούν συμμορίες».

«Τα περισσότερα αρχεία που λείπουν, είναι όλα αυτά που έβγαζε ο Πολάκης στο facebook», τόνισε και πρόσθεσε: «Πχ αν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξέρετε, δεν άρεσε η εκπομπή του στον κ. Πολάκη, ο κ. Πολάκης έπαιρνε το χαρτί, το οποίο είχε στο γραφείο του και το έβγαζε στο Facebook και έλεγε τα πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αυτά είναι τα χαρτιά που λείπουν. Τα 8 εκατ. από τα χρήματα του ελληνικού λαού, τα πήρε η εταιρεία για να κάνει αυτές τις παράνομες πράξεις».

Σχετικά Άρθρα