Αστυνομικά Καβάλα Τελευταία Νέα

Συνέλαβαν ανηλίκους για κλοπές αλλά και την μητέρα για παραμέληση ανηλίκου

Συνελήφθησαν στις 14-3-2014 το πρωί, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο πιτσιρικάδες, ηλικίας 15 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και η 33χρονη μητέρα τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται και ένας 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, ηλικίας 15 και 14 ετών, την 13-3-2014, το πρωί, εισήλθαν σε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, 112 χρυσές λίρες Αγγλίας και Τουρκίας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα. Ακολούθως, διέθεσαν τα κλοπιμαία στον 39χρονο, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Σημειώνεται ότι οι δύο ανήλικοι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ο 39χρονος για κλοπές και αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και η 33χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα