Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συλλήψεις νεαρών για ναρκωτικά σε Ξάνθης και Κομοτηνή

Συνελήφθησαν στις 17-3-2017, στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 25, 22, 21, 21 (άντρες) και 23 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, σην Κομοτηνή, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, οι τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 25, 21, 21 και 23 ετών, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου,  στις οικίες που διαμένουν βρέθηκαν:

  • Στην οικία του 25χρονου, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων, ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και ένας (1) μεταλλικός τρίφτης.
  • Στην οικία του 21χρονου, μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,9 γραμμαρίων, ένας (1) μεταλλικός τρίφτης και μία (1) πίπα καπνίσματος.
  • Στην οικία της 23χρονης, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,4 γραμμαρίων.
  • Στην οικία του άλλου 21χρονου, ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ο 22χρονος, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τα αυτοσχέδια τσιγάρα,  2 μεταλλικοί τρίφτες και 1 πίπα καπνίσματος.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Κομοτηνής.

φώτο αρχείου…

Σχετικά Άρθρα