Face to Face Τελευταία Νέα

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες από τον Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης

Το προσφυγικό πρόβλημα καθημερινά εξελίσσεται με σφοδρότητα. Ο καθένας από εμάς μόνος του ελάχιστα μπορεί να προσφέρει κι αυτό τον αποτρέπει στο να βοηθήσει. Όμως αν ενωθούμε πολλοί μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι για να απαλύνουμε τη δυστυχία τους. Όπως σημειώνει ο Μέγας Βασίλειος τους αδικούμε όταν μπορούμε να τους βοηθήσουμε και δεν το πράττουμε: «Ώστε τοσούτους αδικείς όσοις παρέχειν εδύνασο».

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης συμμετέχει στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς που αναλήφθηκε από Ποντιακούς φορείς για τους πρόσφυγες και αναλαμβάνει να συγκεντρώσει βασικά είδη πρώτης ανάγκης διατροφής για τους πρόσφυγες από τη Συρία.

Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας όπως γάλατα, κονσέρβες (όχι χοιρινό), κρουασάν, εμφιαλωμένα νερά, ψωμί του τοστ, φρυγανιές, παξιμάδια συσκευασμένα, κράκερς, μπισκότα, σοκολάτες, ξηροί καρποί, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, παστέλια, μπάρες δημητριακών, καθώς και μακαρόνια, όσπρια κλπ. Ακόμη μπορείτε να προσφέρετε είδη προσωπικής υγιεινής όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες.

Ο Σύλλογος μας, πάροδος Θερμοπυλών 8 (στο στενό δίπλα από την τράπεζα Πειραιώς στην Κεντρική πλατεία) θα είναι ανοικτός κάθε εργάσιμη μέρα από 18:00 -21:00.

Για κάθε πληροφορία στο :25410 78811

Σχετικά Άρθρα