Αθλητικά Τελευταία Νέα

Στο αθλητικό κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ η Ραπίντ Βουκουρεστίου!

rapid boykoyrastioy (5) rapid boykoyrastioy rapid boykoyrastioy (1) rapid boykoyrastioy (2) rapid boykoyrastioy (3) rapid boykoyrastioy (4)

Στα Πηγάδια και στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται η ομάδα της Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Γενάρη για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης του Ρουμανικου πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα της Ραπίντ περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις ενώ την Δευτέρα το απόγευμα στο προπονητήριο της SKODA ξΑΝΘΗ διεξήθχη διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ρουμάνικης ομάδας και της Βουλγάρικης Μάρεκ με τους παίκτες του Cristian Dumitru Pustai να επικρατούν εύκολα με μεγάλο σκορ.
Η Ραπίντ Βουκουρεστίου όλες αυτές τις ημέρες απολαμβάνει την διαμονή της στο Αθλητικό Κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ κι έχει την ευκαιρία να δουλέψει στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους του Le Chalet αλλά και των γηπέδων που έχει στην διάθεσή της η SKODA ΞΑΝΘΗ.
Οι άνθρωποι της Ραπίντ δεν έχασαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις της ξανθιώτικης ομάδας στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα