Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο το φλουρί της βασιλόπιτας της Κ.Ε.Δ.Ε.

floyri kede

Λίγο πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης της Κ.Ε.Δ.Ε., που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου στην Αθήνα, ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης, αφού ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους του Δημάρχους Καλή Χρονιά, έκοψε στη συνέχεια τη βασιλόπιτα των 31 μελών της Ένωσης. Το φλουρί της πίτας έτυχε φέτος στο Δήμο Ξάνθης και τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Με τη σειρά του ο κος Δημαρχόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους, επισημαίνοντας το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις δύσκολες συγκυρίες που διανύει η Ελλάδα, αλλά και την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των Δήμων της χώρας για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών με ουσιαστικές παρεμβάσεις ανάπτυξης.

Στον Δήμαρχο Ξάνθης, δόθηκε αναμνηστικό δώρο ένα επάργυρο διακοσμητικό, με το σύμβολο «Ανθέμιο». Πρόκειται για ένα σκαλιστό σταυρό, εμπνευσμένο από μοτίβα που χαρακτηρίζουν την τέχνη της κλασσικής Ελλάδας. Ακολούθησε η συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ.Ε. με μια σειρά καίριων θεμάτων για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σχετικά Άρθρα