Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Στον Μέτιο οι αστυνομικοί της Περιφέρειας, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη- συνάντηση με το νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΜΕΤΙΟ Χρήστο, ο οποίος υπενθυμίζεται εκλέχτηκε στη θέση αυτή, μετά τον αδόκητο θάνατο του Παυλίδη Γεώργιου.

«Ως Ένωση καταρχάς του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δίνοντας παράλληλα το σημερινό στίγμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. , σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, σε κτηριακές υποδομές, σε οχήματα λόγω ανεπάρκειας ή παλαιότητάς τους αλλά και σε ζητήματα υγιεινής λόγω ορισμένων θεμάτων καθαριότητας. Τονίσαμε την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάδελφοι μας, όλων των βαθμών, με τις αξιόλογες αστυνομικές επιτυχίες, παρά τη δυσμενή οικονομική κρίση. Τέλος ζητήσαμε την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στα ζητήματα αυτά, ειδικά στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων της καθημερινότητας «εν τη γενέσει τους». Ο κ.Περιφερειάρχης εξέφρασε τη βούληση να συμβάλει θεσμικά, με τις δυνάμεις που διαθέτει η Περιφέρεια , στην επίλυση των αστυνομικών θεμάτων διότι έτσι  ταυτόχρονα εξυπηρετείται καλύτερα και οι πολίτες της, αναφέρθηκε δε στην αξιοποίηση των προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και δήλωσε ότι η συνεργασία μας θα είναι τακτική και ουσιαστική» αναφέρει σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει.

Την ίδια ημέρα, το Δ.Σ. της Ένωσης μας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Διευθυντή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυν.Δ/ντή κ.ΚΑΛΑ΄Ι΄ΤΖΗ Γεώργιο, τον οποίο συγχαρήκαμε αφενός για την άψογη τελετή ορκωμοσίας των Πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων την 11-11-2016 στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων της χώρας, αφετέρου για το υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης της Σχολής και το συνολικό, ουσιαστικό έργο που επιτελείται. Το Δ.Σ. άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που απασχολούν τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Σχολής και τονίστηκε η αναγκαιότητα να υπαχθεί στα προγράμματα Erasmus, όπως ισχύει με τις Αστυνομικές Σχολές άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, στο ευρύτερο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της παρεχόμενης εκπαίδευσης, με σκοπό την προαγωγή άξιων στελεχών στο Σώμα.

ΔΝΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

Σχετικά Άρθρα