Face to Face Τελευταία Νέα

Στον εισαγγελέα δήμαρχος της Θράκης που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα του δήμου του… δεν είναι ο μόνος

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε σύμφωνα με τον τοπικό τύπο της Κομοτηνής την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ προκειμένου να απολογηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης για κακή χρήση υπηρεσιακού οχήματος.

Ο κ. Καδή Ισμέτ συνελήφθη στην Κομοτηνή από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας καθώς οδηγούσε υπηρεσιακό jeep (με κρατικές πινακίδες) του Δήμου Ιάσμου, εκτός των ορίων του Δήμου και χωρίς αυτό να φέρει δελτίο κίνησης.

Η σύλληψη του δημάρχου πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελίες που έγιναν στην Εισαγγελία από αγανακτισμένους κατοίκους του Ιάσμου οι οποίοι εδώ και καιρό βλέπουν τον δήμαρχο να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για προσωπικές του μετακινήσεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της Ασφάλειας συλλάβανε τον δήμαρχο αφού αυτός μετέφερε με το jeep τα παιδιά του στο σχολείο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι για τη χρήση του υπηρεσιακού οχήματος έχει την απαιτούμενη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης όμως η άδεια αυτή αφορά την χρησιμοποίηση του αυτοκινήτου μόνο εντός των ορίων του Δήμου και με την προϋπόθεση ο μοναδικός επιβάτης σε αυτό να είναι ο δήμαρχος.

Μετά τη σύλληψη του ο κ. Καδή Ισμέτ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη 22 του μηνός και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή:fonirodopis

 

σ.ε. Ο κύριος αυτός δεν είναι ο μόνος που εκμεταλλεύεται το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο… κι εδώ στην Ξάνθη έχουμε ανάλογη περίπτωση… θα επιληφθούν οι αρχές άραγε;

Σχετικά Άρθρα