Αθλητικά Τελευταία Νέα

Στις 26 Ιουλίου ο 16 ος Κολυμβητικός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας

Ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών και Θαλάσσιων Αθλημάτων σε συνεργασία με το Δήμο Δήμου Νέστου διοργανώνει τον 16ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας «ΘΑΣΟΠΟΥΛΑ- ΚΕΡΑΜΩΤΗ 2015» Κυριακή, 26 Ιουλίου, ώρα 10:00. Απόσταση 2,4 χιλιόμετρα.

Τόπος συγκέντρωσης των συμμετεχόντων είναι η κεντρική πλατεία Κεραμωτής (περίπτερο) απ’ όπου και θα γίνει η επιβίβαση τους στα πλοιάρια. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα καθώς και ιατρική βεβαίωση. Για τους αθλητές αρκεί το δελτίο αθλητή. Συμμετοχή 10€.

Στους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα. Στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα. Τέλος, θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμή των συμμετεχόντων αθλητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Σταύρο Ματζίρη 6974-655583 και Λάζαρο Κιρκασιάδη 6972-328328 ή αφού συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής να την στείλουν στο Mail: [email protected]. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως το Σαββάτο στις 12:00 το μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα