Κοινωνία Τελευταία Νέα

Στις τελικές ετοιμασίες ο Π. Λύρατζης για τις γιορτές παλιάς πόλης

Η οργανωτική επιτροπή των πολιτιστικών συλλόγων υπο την προεδρία του κου. Πασχάλη Λύρατζη- προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης συνεδρίασε την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν εκτός από τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετέχουν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, και εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης οι οποίοι ενημέρωσαν τους συλλόγους για την αρτιότερη λειτουργία των στεκιών.

Επίσης παρέστησαν ο πρόεδρος του συλλόγου κρεοπωλών, ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, εκπρόσωπους του ΕΒΕ και ο πρόεδρος του συλλόγου Καφέ- Μπαρ & Κέντρων Διασκέδασης οι οποίοι ανέπτυξαν προτάσεις για την αναβάθμιση των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Ο πρόεδρος κ. Λύρατζης συζήτησε με τους συλλόγους θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των συλλόγων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα