slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Στην ΣΕΚΕ για να δει από κοντά τον Ξανθιώτικο Μπασμά φιλοξενήθηκε ο Ιάπωνας πρέσβης | Μετά από πρόσκληση Κοντού – Ταρενίδη

Το Επιμελητήριο Ξάνθης υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Yasuhiro Shimizu και την Εμπορική Ακόλουθο της Ιαπωνίας στη χώρα μας κα. Emi Mashiko. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Επιμελητήριο Ξάνθης απένειμε τον τίτλο τιμής του Επίτιμου Προέδρου στον Πρέσβη της Ιαπωνίας.

Παράλληλα ο Πρέσβης και η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνίας εντυπωσιάστηκαν με τη θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξε ο επιχειρηματικός κόσμος της Ξάνθης αλλά και με τη θερμή φιλοξενία του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της ΣΕΚΕ Α.Ε. κ.κ. Παναγιώτη Ταρενίδη και Αλέξανδρου Κοντού, αντίστοιχα.

Οι Ιάπωνες επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΕ Α.Ε. όπου οι δύο υψηλοί διπλωμάτες ενημερώθηκαν με κάθε λεπτομέρεια από τον Γενικό Διευθυντή κ. Κοντό για την άριστη τεχνολογία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας.

Στην συνέχεια βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ROAYL ΑΒΕΕ των αδελφών Τσατσούλη στη Βιομηχανική περιοχή Ξάνθης, τις εγκαταστάσεις του ζαχαροπλαστείου ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, του ζαχαροπλαστείου «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», το οινοποιείο ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ στα Άβδηρα καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΤΕΧΝΗ – ΠΑΝΤΕΛΟΣ Α.Ε. στα Πηγάδια Ξάνθης.

Οι δύο υψηλοί διπλωμάτες εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των προϊόντων των εταιρειών που επισκέφθηκαν καθώς και από την άριστη ενημέρωση και φιλοξενία. Δοκίμασαν εκτός από τα γλυκά Ξάνθης και την ποιοτική τοπική κουζίνα, όλα τα περίφημα κρασιά της Αβδηρίτικης γης. Τέλος, ενημερώθηκαν για τον πολιτιστικό και τουριστικό μας πλούτο καθώς επισκέφθηκαν της Παλιά Πόλη της Ξάνθης.

ptr

Σχετικά Άρθρα