slider Τελευταία Νέα

Στην παλιά Ξάνθη ψάχνει πλάνα ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης για την νέα του σειρά «Το κόκκινο ποτάμι»

Επιμέλεια Μαίρη Δαληκριάδου

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στην Ξάνθη ετοιμάζει την νέα του σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», βασισμένο σε μυθιστόρημα του ιστορικού, συγγραφέα και πρώην διπλωματικού ακολούθου, Χάρη Τσιρκινίδη, από την Λεκάνη Καβάλας. Γιαυτό τον λόγο έκανε και επαφές με τον σύλλογο ποντίων νομού Ξάνθης.

Δείτε την γνωστοποίηση που έκανε ο σύλλογος για αυτόν το λόγο στο facebook: “Τον γνωστό σκηνοθέτη, παραγωγό, συγγραφέα και ηθοποιό κ. Μανούσο Μανουσάκη φιλοξενήσαμε σήμερα, 25/11/2018, στον σύλλογο μας.
Ο κ. Μανουσάκης ετοιμάζει μια νέα ιστορική σειρά, «Το κόκκινο ποτάμι», βασισμένο σε μυθιστόρημα του ιστορικού, συγγραφέα και πρώην διπλωματικού ακολούθου, Χάρη Τσιρκινίδη, από την Λεκάνη Καβάλας.
Το έργο “φωτίζει¨την πορεία και δράμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και υπολογίζεται να προβληθεί από τον Οκτώβριο του 2019 στο Open Beyond. Στα πλαίσια της περιοδείας του για την εξεύρεση κατάλληλων χώρων-πλάνων επισκέφθηκε την παλιά πόλη της Ξάνθης και αύριο θα επισκεφθούμε την Σταυρούπολη.
Με την απλότητα και την ευγένεια του μας “έβαλε” στο πνεύμα της νέας σειράς και ζήτησε την συνδρομή των μελών αλλά και του Συλλόγου στην προσπάθεια του.
Συνδρομή την οποία βεβαίως θα παράσχουμε απλόχερα δεδομένου ότι τυχόν επιλογή της πόλεως και χωριών του Νομού θα είναι, πέραν των άλλων, μια ακόμα ευκαιρία προβολής της Ξάνθης μας”

Σχετικά Άρθρα