slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Στα χέρια της αστυνομία άλλοι 2 διακινητές μεταναστών

Συνελήφθησαν στις 16-9-2018 το πρωί, στους νομούς Ξάνθης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 37 και 25 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, στη διασταύρωση Νέας Κεσσάνης το όχημα προσέκρουσε στη νησίδα και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός μαζί με τον συνοδηγό του οχήματος, τράπηκαν πεζή σε φυγή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 25χρονο, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στη Νέα Βύσσα Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι εξέδωσε τρία εισιτήρια του ΚΤΕΛ, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσε σε τρεις μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους προωθήσει στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία (3) εισιτήρια και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα