Δράμα Τελευταία Νέα

Στα χέρια της αστυνομίας τρία άτομα που έκλεψαν laptop από κατάστημα

laptop

Συνελήφθησαν στις 7-8-2014 το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 59, 19 (γυναίκες) και 24 (άνδρας) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, την 6-8-2014 το πρωί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών- ηλεκτρονικών ειδών, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος, όπου προσποιούμενες τις πελάτισσες και εκμεταλλευόμενες την απασχόληση των υπαλλήλων, αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ακολούθως, επιβιβάστηκαν στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν, την ίδια μέρα το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο, τους τρεις δράστες και να τους συλλάβουν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε στο σπίτι των δύο δραστών, ηλικίας 19 και 24 ετών, ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

Σχετικά Άρθρα