Κοινωνία Τελευταία Νέα

Στα Κιμμέρια βρέθηκε το απόγευμα τις Δευτέρας ο Χρίστος Πούλιος

Poylios kimeria

Τα Κιμμέρια επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρίστος Πούλιος. Ο επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ μίλησε στους κατοίκους που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην πλατεία του οικισμού για να ακούσουν τις θέσεις της παράταξης.

Αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη και την εικόνα του οικισμού που έχει προκαλέσει τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες τους. Υπογράμμισε ότι ο ίδιος και τα μέλη της παράταξης ήταν σταθερά δίπλα στους κατοίκους και υποστήριξαν τα αιτήματά τους και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη μέρα των εκλογών, όταν ως νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να συνεργαστούν για να αλλάξουν την εικόνα του οικισμού.

Το πρωί της Δευτέρας σε Συνέντευξη Τύπου έθεσε το διακύβευμα των εκλογών της 18 ης Μαΐου και της αλλαγής σελίδας. Ένας κύκλος κλείνει και αυτό που πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες είναι οι πολιτικές και τα πρόσωπα που θα τις ασκήσουν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη στη Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου

Το πρόγραμμα τη Χρίστου Πούλιου για την Τρίτη, περιλάμβανε μεταξύ άλλων επισκέψεις και συναντήσεις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε σειρά η άλλη μεγάλη περιφερειακή δημοτική κοινότητα, αυτή του Ευμοίρου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ Θα επισκέφθηκε τους οικισμούς Ευμοίρου, Πετροχωρίου, Λεύκης, Λαμπρινού.

Σχετικά Άρθρα