slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Σπυράκη: Πρωτοφανής επιχείρηση φίμωσης του Τύπου

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επιχείρηση φίμωσης του Τύπου», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στη μήνυση του Πάνου Καμμένου, κατά δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

«Η κυβέρνηση δεν ανέχεται τη διαφορετική άποψη και αποφασίζει να την καταστείλει. Αυτό έκανε η κυβέρνηση. Συμπεριφέρονται σαν καθεστώς, και γι’ αυτό πέφτουν με τόσο κρότο», συμπλήρωσε η κ. Σπυράκη μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Υπουργοί κάνουν χρήση διατάξεων που στην πραγματικότητα στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν όσους έχουν διαφορετική άποψη. Το ρεπορτάζ που εγράφη για τα προβλήματα στη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων είναι μια συζήτηση που γίνεται και στην Ευρώπη, όμως ο κ. Καμμένος υπεραντέδρασε ζητώντας τη σύλληψη των δημοσιογράφων. Ο στόχος είναι να τους τρομοκρατήσει, όπως και όσους έχουν διαφορετική γνώμη», δήλωσε ακόμη.

Αναφερόμενη στη συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ότι αυτή παράγει ήδη αποτελέσματα και ότι ξεχνιέται το «Βόρεια» και μένει τη «Μακεδονία».

«Με την υπογραφή Τσίπρα και την αμέριστη συμπαράσταση Καμμένου παραδίδουμε ταυτότητα και γλώσσα. Ανεβάζει παράσταση ο Καμμένος, και έχει προσδιορίζει και την ημερομηνία που θα ανέβει το έργο», ανέφερε ακόμη σχετικά με τη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Σχετικά Άρθρα