slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σπάνια ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ από τον Νίκο Κιατίπη. Υπέβαλε την παραίτησή του από την ΝΟΔΕ για να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Τοπείρου

Σε μια εποχή που ο Δήμος Τοπείρου, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω των αυξημένων δυνατοτήτων του, όλοι μας οφείλουμε να δηλώσουμε παρόντες με σκοπό μια πραγματική αλλαγή, έναν Νέο Τόπειρο. Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, ανακοινώνω την πρόθεση μου, να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, με σκοπό της ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου Τοπείρου.

Έτσι, προ ημερών λειτουργώντας καταστατικά και σεβόμενος τον Κανονισμό της Οργάνωσης, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος των μελών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και οφείλω να τους ευχαριστήσω θερμά.

Για μια πραγματική αλλαγή στον Τόπειρο σκοπός μου είναι να εργασθώ σκληρά, ώστε μέσα από ευρείες συναινέσεις και συνδυάζοντας την πείρα των παλαιοτέρων και την πυρά των νέων, όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για την υλοποίηση του οράματος μας, για έναν Νέο Τόπειρο.

Ξάνθη, 10-10-2018

Κιατίπης Νίκος

 

σ.ε. Ενώ ο Νίκος Κιατίπης και τυπικά και ουσιαστικά δεν είχε κάποιο κόλλημα να είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υποψήφιος η εντιμότητά του τον οδήγησε στο να παραιτηθεί από την κομματική θέση και στην συνέχεια να κατέλθει υποψήφιος… Νομίζω θα είναι ένας άξιος και τίμιος Δήμαρχος αν τον τιμήσουν με την ψήφο τους οι συμπολίτες του.

Σχετικά Άρθρα