Face to FaceΤελευταία Νέα

Σοβαρή καταγγελία συζύγου στρατιωτικού για τις συνθήκες σε μονάδα του ΔΣΣ. Ο νέος Στρατηγός θα πρέπει να το δει το θέμα…

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στην XanthiNews.gr από σύζυγο στρατιωτικού που υπηρετεί στην Ξάνθη. Η κυρία μαζί με άλλους συγγενείς στρατιωτικών που υπηρετούν σε συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα της Ξάνθης εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την αδικαιολόγητη καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας το τελευταίο διάστημα, καθώς επίσης για την αναστολή χορήγησης αδειών αλλά και των απαλλαγών μετά από 24ωρες υπηρεσίες.

«Για μια ακόμη φορά λοιπόν τίθεται υπό αμφισβήτηση το Άρθρο 7 του ΦΕΚ 1139 τεύχος Β 3 Ιουνίου 2011, για τα Διοικητικά και άλλα ευεργετικά μέτρα για κατηγορίες στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, άλλα και η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με την Φ.900α/8814/12193/21 Σεπ 2011, η διάρκεια της απαλλαγής του στρατιωτικού προσωπικού από υπηρεσία είναι 24ωρη και αφορά απαλλαγή από όλες τις δραστηριότητες της επόμενης μέρας» μας αναφέρει.

Προφανώς όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία για την Διοίκηση της συγκεκριμένης μονάδας, όπου εφαρμόζει ένα δικό του καθεστώς χορήγησης αδειών- απαλλαγών. (Ας το δει λίγο το θέμα ο νέος Στρατηγός γιατί είναι νομίζω σοβαρό το ζήτημα…. Η μονάδα στην οποία συμβαίνουν όλα αυτά είναι στην διάθεση της XanthiNews αλλά προς το παρόν δεν την δημοσιοποιούμε).

Σχετικά Άρθρα