Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σε χέρια Βουλγάρων το Κάμπιγκ του Μυρωδάτου. Η οριστικοποίηση της διαδικασίας θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα.

dhmoprasia myrodatoy (1) polyxroniadoy dhmoprasia myrodatoy (1) roidoy dhmoprasia myrodatoy (2) dhmoprasia myrodatoy (3) iatrakhs dhmoprasia myrodatoy (4) dhmoprasia myrodatoy (5) Malamob Petar

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δημοπράτησης του Κάμπιγκ Μυρωδάτου σήμερα το μεσημέρι στις 13:00. Μοναδικό μέσο ενημέρωσης της Ξάνθης που παραβρέθηκε σε αυτήν ήταν η XanthiNews. Οι εταιρίες που συμμετείχαν ήταν τέσερεις.

Από την Ξάνθης ο κ. Δαριώτης που έδωσε προσφορά 20.000 ευρώ τον χρόνο, από την Ξάνθη επίσης ο κ. Ιατράκης που έδωσε προσφορά 36.500 ευρώ τον χρόνο, από την Βουλγαρία ο κ. Mixaylov Mihail που έδωσε προσφορά 35.000 ευρώ τον χρόνο και συνοδευόταν από την δικηγόρο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου κα Ελένη Πολυχρονιάδου και ο τελικός πλειοδότης Malamob Petar δικηγόρος στο επάγγελμα που εκπροσωπούσε την εταιρία EKTORAS 2011 και προσέφερε το ποσό των 37.000 ευρώ τον χρόνο.

Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε μιας και από την πλευρά του κ. Ιατράκη (του δεύτερου σε σειρά πλειοδότη) κατατέθηκε αίτημα για έλεγχο των δικαιολογητικών όλων των συμετασχόντων (λόγω του ότι πολλά έγραφα ήταν στην Βουλγαρική γλώσσα) και έτσι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά την εξέταση των ενστάσεων στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αβδήρων μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται. Εκεί θα ανακοινωθεί επίσημα και το όνομα του πλειοδότη και νέου επενδυτή που θα κληθεί να αναπτύξει την περιοχή μας προς όφελος της τουριστικής κίνησης. Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης δήλωσε ικανοποιημένος και από την συμμετοχή των επενδυτών και από το τελικό τίμημα το οποίο το θεωρεί και λογικό και βιώσιμο για τον επενδυτή.

Σχετικά Άρθρα