slider Τελευταία Νέα

Σε εορταστικούς ρυθμούς η Ξάνθη!!!! | Δείτε live video από την φωταγώγηση του δέντρου + φωτογραφίες

Κείμενο video Μαίρη Δαληκριάδου

Με σύμμαχο το καλό καιρό οι Ξανθιώτες σήμερα κατέβηκαν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως είπαν πολλοί είναι καλύτερο από το περσινό αν και θα το προτιμούσαμε να είναι ένα πραγματικό δέντρο αληθινό…

Στην κεντρική σκηνή λοιπόν ανέβηκε πρώτη η Σχολή Χορού του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα μας παρουσίασε χορογραφίες σχετικές με το πνεύμα των ημερών. Στη συνέχεια η Φιλαρμονική και η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης  μας ταξίδεψαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχους.

Ξεχωριστή προσωπικότητα ο Βασιλιάς της Ξάνθης μοίρασε μπαλόνια του επιμελητηρίου και φωταγραφήθηκε με  μικρούς και μεγάλους φίλους !!!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης από το βήμα χαιρέτησε τον κόσμο και όλοι μαζί μετρήσαμε αντίστροφα από το 1 έως το 10 και άναψε το νέο δέντρο που θα διακοσμεί την πλατεία για ένα μήνα μέχρι το τέλος των γιορτών. Αμέσως μετά άνοιξε και τις πύλες της  «η Ευχούπολη». Νωρίτερα έψαλλε χριστουγεννιάτικα τραγούδια η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης. Ακολούθησε  συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη και όλοι ευχήθηκαν καλές γιορτές με υγεία!

Σχετικά Άρθρα