Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Σήμερα το πρωί 11:30 το μεγάλο μασκέ πάρτι των μαθητών στην Κεντική πλατεία (DJ Morrello) στις 12:00 Συναυλία Kings όλο το πρόγραμμα για σήμερα Παρασκευή

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης 11:30 Μασκέ πάρτι για τη νεολαία

 

Ένα πάρτι για όλους τους μαθητές της Ξάνθης. Η πόλη ζωντανεύει από το πρωί με το πιο ζωηρό κομμάτι της να καταλαμβάνει την κεντρική πλατεία με μουσική, χορό, φαντασία και χρώμα, με στόχο να μας συμπαρασύρει όλους στο ρυθμό του καρναβαλιού.

 

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης 12:00 Συναυλία Kings

 

Οι Kings έκαναν την εμφάνιση τους τον Ιούνιο του 2012 με το πρώτο τους single με τίτλο “Για Μια Φορά” και ακολούθησε το single “Όπου Με Πας” που τους οδήγησε στην κορυφή των charts. Τον Απρίλιο του 2013 οι Kings συνεργάζονται με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και δημιουργούν την international version του Όπου Με Πας με τίτλο “Follow The Night”. Το 2014 κάνουν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα κι το 2015 – 2016 ακολουθούν οι επιτυχίες τους Mojito, Bikini, Παγωτό και η νέα τους επιτυχία με τον Γιάννη Πλούταρχο “Όσο θα λείπεις” .

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης 18.00 Συναυλία Master Tempo

Το group σχηματίστηκε το 2004 από τον Peter D και πήρε το τελικό του σχήμα με την συμμετοχή του Zanis, το 2006.Κάνοντας είτε solo παραγωγές ή διασκευές από pop και R and B επιτυχίες ή συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, και με την προσθήκη των παραγωγικών ικανοτήτων του Zanιs το 2006, οι Master Tempo έγιναν το πιο καυτό συγκρότημα του είδους.

 

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης 20.00 Συναυλία Φανή Δρακοπούλου

 

Η Φανή Δρακοπούλου είναι μία από τις καταξιωμένεες τραγουδίστριες που διαπρέπει στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, με αρκετές επιτυχίες  και σημαντικές συνεργασίες (Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Σταμάτης Γονίδης, Αργυρός, Φουρέϊρα κ.α.). Στα πλαίσια των χειμερινών της εμφανίσεων στην Ελλάδα και εξωτερικό ,υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και να διασκεδάσει το κοινό, τόσο με τις επιτυχίες της όσο και με το γνήσιο ταμπεραμέντο που διαθέτει.

 

Εμπορική Λέσχη Ξάνθης 21:30 Κατασκηνωτές

 

Οι Κατασκηνωτές σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί τους πίσω στο χρόνο σε έναν αποκριάτικο χορό που για τέταρτη χρονιά δείχνει τη δυναμική του. Χωρίς συγκεκριμένο θέμα εμφάνισης, αυτοσχεδιάστε και ανηφορίστε μαζί μας τις μουσικές δεκαετίες που επηρέασαν την εξέλιξη της παγκόσμιας μουσικής.

Η χρονομηχανή μας θα βρίσκεται στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης και είμαστε σίγουροι πως θα σας παρασύρει σε ένα ανεπανάληπτο μουσικοχορευτικό ντελίριο.

Η μόνη μας συμβουλή είναι… ‘Κρατηθείτε γερά γιατί θα υπάρξουν έντονες μουσικές αναταράξεις’. Go Campers!!!!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ωραία.
Άλλες Εκδηλώσεις

 

Ι.Θ.Τ.Π. – Κτήριο 1 – 12 Αποστόλων 45 17:00 Παίδες εν δράσει… σε αποκριάτικη χορευτική  έκφραση

 

Τα Εργαστήρια Σύγχρονου-Μοντέρνου Χορού για παιδιά 4-9 του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, παρουσιάζουν μία χορευτική παράσταση, ένα ταξίδι στη φαντασμαγορία του χορού με πρωταγωνιστές παιδιά και εφήβους και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους, να εκφραστούν καλλιτεχνικά. Ελάτε να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε και να γίνουμε… «Μικροί χορευτές εν δράσει…»

Απαραίτητη προϋπόθεση: κέφι, καλή διάθεση, όρεξη και φαντασία!

Είσοδος ελεύθερη.

 

Σπίτι Πολιτισμού ΦΕΞ 17:00 Μπαλνταφάν με το παιδικό μουσικό θέατρο της ΦΕΞ

 

Η ΦΕΞ, ξετυλίγει το κουβάρι του παραμυθιού και σας προσκαλεί στη θεατρική μουσική παράσταση «Αποκριάτικες περιπέτειες» του Παιδικού Μουσικού της Θεάτρου. Μικροί παραμυθένιοι ήρωες σε μια αποκριάτικη ιστορία που συνέβη κάποτε, ίσως και εδώ… που καταλήγει σε ένα  ξέφρενο Μπαλνταφάν!

Σκηνοθεσία Βάνια Φίτσεβα.

Γενική είσοδος: 3€, με χυμό και καφέ, οικονομική ενίσχυση του Μουσείου.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – Κρατήσεις στο τηλ. 2541025421

 

 

Πολιτιστικός Πολυχώρος Ι.Θ.Τ.Π. – Κεντρική Αίθουσα – Καπναποθήκη «Π» – Καπνεργατών 9 18:30 Μουσικές Απο-Δράσεις

 

Η Μουσική Σχολή “ΗΡ-ΩΔΕΙΟ” και το studio MUSIC BOX (μαθητές και  καθηγητές) αποδεχόμενοι την πρόσκληση του ΙΘΤΠ, διοργανώνουν Συναυλία – Party και μέσα από pop-rock, έντεχνους και λαϊκούς δρόμους, υποδέχονται την Αποκριά!!!
Είσοδος ελεύθερη.

 

Ξεναγήσεις στην παλιά Ξάνθη

 

Ελάτε μαζί μας στις θεματικές ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στην παλιά Ξάνθη, ώστε να γνωρίσετε με επαγγελματία ξεναγό τις ομορφιές και την ιστορία της πόλης.

Διάρκεια ξεναγήσεων 1,5 ώρα

Δήλωση Συμμετοχής: 6976478073 – 2541091973

Με την υποστήριξη του ΙΘΤΠ και του Συνδέσμου Ξεναγών Β. Ελλάδας

 

Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

19:00 Εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευής μάσκας Ι

 

Το εργαστήριο ζωγραφικής της ΦΕΞ καλεί τους μικρούς του φίλους να κατασκευάσουν και να ζωγραφίσουν τις μάσκες που θα φορέσουν στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Το εργαστήρι ζωγραφικής της ΦΕΞ οργανώνει κάθε χρόνο ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για μικρές ηλικίες, όπου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, γνωρίζουν τον χώρο των εικαστικών τεχνών, χρησιμοποιώντας παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα μέσα. Στο τμήμα οι μικροί μας θα γνωρίσουν ακόμη την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας, χαρακτικής, γλυπτικής.

Υπεύθυνη: Μαρκέτα Σπανού – πληροφορίες: 25410 25421

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

Οργάνωση ΦΕΞ – Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

 

Κεντρική πλατεία Ξάνθης 20:00 Νυχτερινή Καρναβαλική Ποδηλατοβόλτα

 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών-Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017, διοργανώνει Νυχτερινή Καρναβαλική Ποδηλατοβόλτα. Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες πάρτε όλοι το αγαπημένο σας ποδήλατο και ελάτε στην κεντρική πλατεία στις 8:00 το βράδυ.

 

Κέντρο διασκέδασης «Απόλλων» 20:00 Σαρακατσάνικη Βραδιά

 

Ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ξάνθης «Ο Λεπενιώτης», σας προσκαλεί στη Σαρακατσάνικη Βραδιά με τους Γιώργο Γραβάνη, Κωνσταντίνο Μπανιώτη, Παναγιώτη Ούτο και Ευάγγελο Τσιλιγγίρη στο κλαρίνο.

Είσοδος: 15 ευρώ (με φαγητό και ποτό)

Τηλ. Επικοινωνίας : 6983 727204

my-cosmima

paradosiako-telhs

auto-goup

makrh-ksenes-gloses

riverland560

biosleep

tech place κατασκευη ιστοσελιδων ηλεκτρονικων καταστηματων eshop

material2

moymtzakhs

pantazidis-560_250_banner

posidon2

sofias-geyseiss

thaggopoylos-new

tsiakirogloy

Σχετικά Άρθρα