Ατζέντα Τελευταία Νέα

Σήμερα το μεσημέρι η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αύριο η Οικονομική στον δήμο Αβδήρων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 1: Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 5η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΦΕ – ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ)» που βρίσκεται στον οικισμό Αλκυώνη του Δήμου μας, στον ΧΑΗΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ του ΧΑΣΑΝ και της ΕΜΙΝΕ

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ)» που βρίσκεται στον οικισμό Πόρτο Λάγος του Δήμου μας, στην ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΩΜΑ και της ΜΑΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Τσιτιρίδης Γεώργιος

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 2: Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 6η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση προτάσεων 15ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικούέτους2015, διάθεσηπιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση της μελέτης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ Δ.Ε. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ» – καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. (εισηγητής: Δήμαρχος)

Έγκριση της μελέτης του έργου: «Επέκταση Δικτύου ομβρίων οικισμού Αβδήρων» – καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού». (εισηγητής: Δήμαρχος).

Έγκριση της αριθ. 71/2015 μελέτης του έργου: «Επισκευή- συντήρηση νεκροταφείων Δ.Ε. Αβδήρων», προϋπολογισμού: 24.600,00 €,καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.(εισηγητής: Δήμαρχος).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γεώργιος Τσιτιρίδης

Σχετικά Άρθρα