slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Σήμερα το απόγευμα ο Κουρκούλης στην κεντρική πλατεία… Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

18:30 Συναυλία Νίκος Κουρκούλης – 20 χρόνια live

Ο Νίκος Κουρκούλης, ένας απ’ τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού της γενιάς του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στον τόπο που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, για μια ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2018.

Μια ξεχωριστή συναυλία αποτελούμενη απ’ τις αμέτρητες επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική Δισκογραφία. Την συναυλία ανοίγει ο Dj Morrello

 

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

19:00 Μουσικοχορευτική βραδιά – Παιδικά χορευτικά

Οι μικροί χορευτές των Λαογραφικών Συλλόγων της πόλης, οι συνεχιστές της παράδοσής μας, παρουσιάζουν με χάρη, λεβεντιά και μεράκι χορούς απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Ας τους χειροκροτήσουμε…

Συμμετέχουν: Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, Κοινωνικό Κέντρο « Σταύρος Χαλιορής», Πολιτιστικός Σύλλογος «Θάμυρις», Σύλλογος Λεύκης «Οι Πρωτοπόροι», Πολιτιστικός Σύλλογος Αβάτου «Άβαντες» , Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης, Σύλλογος Ποντίων Χορευτών «Τραντέλλενες», Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Η Θράκη»

Τους χορευτές πλαισιώνει το μουσικό σχήμα «Μπάντα Τέτοια».

 

Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

22:30 Epic Carnival Party by Luben

Το Epic Carnival Party by Luben, ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Ξάνθη και συναντάει τους Βάτραχους, για μια εξωπραγματική βραδιά με επικές μουσικές, περίεργα πράγματα και ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί!
Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς, στο οποίο θα ακουστούν επικές μουσικές αλλά και όλα τα αγαπημένα μας guilty pleasures από τα 80s μέχρι και σήμερα.
80s / 90s / 00s / DISCO / RAVE / TRASH
Στα decks: Kanye Zest & LEGO

Είσοδος: 5€ με μπίρα.

Οργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

 

Άλλες Εκδηλώσεις

Σπίτι Πολιτισμού ΦΕΞ

17:00 Αποκριάτικες περιπέτειες ΙΙ

Μπαλνταφάν  με το παιδικό μουσικό θέατρο της ΦΕΞ

Θεατρική μουσική παράσταση «Αποκριάτικες περιπέτειες» του Παιδικού Μουσικού Θεάτρου. Σκηνοθεσία Βάνια Φίτσεβα.

Γενική είσοδος 3€, με χυμό και καφέ, οικονομική ενίσχυση του Μουσείου.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – Κρατήσεις στο τηλ 254102542.

 

Πολιτιστικός Πολυχώρος Ι.Θ.Τ.Π. – Κεντρική Αίθουσα – Καπναποθήκη «Π» – Καπνεργατών 9

19:00 Παίδες εν δράσει… σε αποκριάτικη εικαστική έκφραση: «Προσωπεία…»

Τοπική Ιστορία: «Η Παλαιά Πόλη της Ξάνθης»

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το ΠΑΚΕΘΡΑ, οργανώνουν εκδήλωση για την παλαιά πόλη της Ξάνθης, στην διάρκεια της οποίας, θα παρουσιαστεί η ιστορία της πόλεως από τα παλιά χρόνια μέχρι το 1870 και από το 1870 μέχρι το 1930. Επίσης, θα παρουσιαστεί η οικονομική δραστηριότητα σημαντικών οικογενειών της παλαιάς πόλεως καθώς και η αρχιτεκτονική των σπιτιών.

Εισηγητές: Χρήστος Μιχαλόπουλος – Πρόεδρος Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Θράκης, Βασίλειος Αϊβαλιώτης – Δρ Πολιτικός Μηχανικός – Μέλος ΔΣ ΣΠΑΠΞ – Μέλος ΔΣ ΠΑΚΕΘΡΑ, Άλκης Πρέπης – Καθηγητής Αρχιτεκτονικής ΔΠΘ.

Συντονιστής: Άγγελος Σαββανίδης – Πολιτικός Μηχανικός – Μέλος ΔΣ ΠΑΚΕΘΡΑ.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Ι.Θ.Τ.Π. – Κτήριο 1, 12 Αποστόλων 45

18:00 – 20:00 Παίδες εν δράσει… σε αποκριάτικη χορευτική έκφραση.

Τα Εργαστήρια Σύγχρονου-Μοντέρνου Χορού του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, παρουσιάζουν μία χορευτική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Ελάτε να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε και να γίνουμε… «Μικροί χορευτές εν δράσει…». Απαραίτητη προϋπόθεση: κέφι, καλή διάθεση, όρεξη και φαντασία!!!

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα