Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί το επιχειρηματικό σχέδιο για την ανάπτυξη του κάμπινγκ Μυρωδάτου

iatrakhs kampigk kalh

Ο Δήμος Αβδήρων διοργανώνει σήμερα (27-5-2015) το απόγευμα Φόρουμ Δικτύωσης για το έργο «Παραγωγή και Εμπορία Τοπικών προϊόντων και προώθησής τους μέσω του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Δικτύωσης. Εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας κατ’ οίκον σε ηλικιωμένα άτομα καθώς και σε άτομα που βρίσκονται στην διαδικασία ανάρρωσης» που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΛΦΙΤΟΠΩΛΙΣ.

Το φόρουμ θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών Βαλκανικών Χωρών & Πολιτιστικό Κέντρο Γενισέας στις 18:00.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκτός των άλλων επιχειρήσεων της περιοχής θα παρουσιαστεί από τον νέο επενδυτή κ. Γιάννη Ιατράκη και το επιχειρηματικό σχέδιο για την αξιοποίηση του camping στην παραλία Μυρωδάτο

Πρόσκληση – Δελτίο Τύπου

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΛΦΙΤΟΠΩΛΙΣ» σας προσκαλεί στο Φόρουμ Δικτύωσης της Πράξης: «Παραγωγή και Εμπορία Τοπικών προϊόντων και προώθησής τους μέσω του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Δικτύωσης. Εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας κατ’ οίκον σε ηλικιωμένα άτομα καθώς και σε άτομα που βρίσκονται στην διαδικασία ανάρρωσης»που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών Βαλκανικών Χωρών & του Πολιτιστικού Κέντρου Γενισέας, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015, ώρα 18:00.

Το Φόρουμ Δικτύωσης υλοποιείται με σκοπό την δημιουργία τοπικού δικτύου ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων, ωφελουμένων ή μη, ανέργων για την ύπαρξη ευκαιριών απασχόλησης σε τοπικές επιχειρήσεις που απορροφούν προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων.

Εκπρόσωποι τοπικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων θα συμμετέχουν στην εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση της δράσης τους, τους στόχους για το μέλλον και την ανάλυση των αναγκών των επιχειρήσεων σε όρους ανθρώπινου δυναμικού.

Διοργάνωση: Δήμος Αβδήρων

Τηλ: 2541083370, 2541440955

http://www.alfitopolis.gr, [email protected]

Σχετικά Άρθρα