Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Σήμερα Σάββατο 19:30 η μεγάλη βραδινή καρναβαλική παρέλαση (και μεγάλο πάρτι στην πλατεία) νωρίτερα στις 13:00 συναυλία Κων/νος Κουφός… Δείτε όλο το σημερινό πρόγραμμα…

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 Κεντρική Πλατεία Ξάνθης 13.00 Συναυλία Κωνσταντίνος Κουφός

Τον Οκτώβριο του 2015 ο Κωνσταντίνος Κουφός ξεκίνησε τις εμφανίσεις του αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές. Στις αρχές του 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο τραγούδι του με τίτλο “Μετρώ Αντίστροφα (5,4,3,2,1)” σε μουσική και στίχους του ίδιου και έγινε γρήγορα δημοφιλές. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη κυκλοφορία του με το πραγματικό του όνομα, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος το “PersonaS” δήλωνε απλά το group στο οποίο ήταν μέλος πριν ξεκινήσει τη solo καριέρα του. Ενώ έκανε στη συνέχεια σημαντικές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Warm up ο DJ Morrello…

 

19:30 Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση

 

Τα αποκριάτικα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, ξεκινώντας στις 19:30 από την διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας, θα παρελάσουν χορεύοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς. Η παρέλαση θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία όπου το γλέντι θα συνεχιστεί μ’ ένα ξέφρενο πάρτι. Μουσική επένδυση από τον Θέμη Γεωργαντά τον Joe Vida και τον DJ Morrello.

Βραβεύσεις

Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης βραβεύουν με απόφαση της επιτροπής τον Σύλλογο «Κατασκηνωτές» για την καλύτερη οργάνωση και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Θάμυρις» για την καλύτερη στολή συμμετοχής τους, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2016.

 

Άλλες Εκδηλώσεις

 

Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

10:00 Εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευής μάσκας ΙΙ

 

Το εργαστήριο ζωγραφικής της ΦΕΞ καλεί τους μικρούς του φίλους να κατασκευάσουν και να ζωγραφίσουν τις μάσκες που θα φορέσουν στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Το εργαστήρι ζωγραφικής της ΦΕΞ οργανώνει κάθε χρόνο ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για μικρές ηλικίες, όπου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, γνωρίζουν τον χώρο των εικαστικών τεχνών, χρησιμοποιώντας παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα μέσα. Στο τμήμα οι μικροί μας θα γνωρίσουν ακόμη την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας, χαρακτικής, γλυπτικής.

Υπεύθυνη: Μαρκέτα Σπανού – πληροφορίες: 25410 25421

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

Οργάνωση ΦΕΞ – Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

 

 

Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης – στη συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Βενιζέλου γωνία, στον 1ο όροφο

18:30 έως 22:00

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης ανοίγει το Μουσείο Ιστορίας Ελληνικής Ενδυμασίας στο χώρο του.

 

«Κέντρο Απόλλων»

20:00 Ετήσιος χορός Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης

 

Τη στιγμή που η πόλη της Ξάνθης, για μια ακόμα χρονιά παραδίδεται στους ρυθμούς του σύγχρονου Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, ο Σύλλογος Εβριτών Ξάνθης επιμένει να εμπλουτίζει το πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας με παραδοσιακούς παλμούς.

Για τους Εβρίτες, η παράδοση μπορεί να αποτελέσει ανεπανάληπτο αντίδοτο στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα και να εμπνεύσει αισιόδοξα μηνύματα για μια ανθρώπινη και καλύτερη επόμενη μέρα. Με αυτήν την πίστη, μας καλούν σε ένα εκστατικό αποκριάτικο ξεφάντωμα με την καθοδήγηση των αρχέγονων ήχων του μουσικού συγκροτήματος “Εβρίτικη Ζυγιά”, που ειδικά την βραδιά αυτή θα συνυπάρξει με τους βιρτουόζους μουσικούς Νίκο Μπόζογλου στο ακορντεόν και Νίκο Ζάρκο στο κλαρίνο. Μαζί τους θα γίνουμε όλοι μια παρέα, θα ταξιδέψουμε με τρόπο μοναδικό και ανεπανάληπτο στη χώρα του Διονύσου, στη χώρα του αέναου κεφιού, της διασκέδασης και της απόδρασης από την πραγματικότητα. Οι Αποκριές το επιβάλουν.

Είσοδος: Πλήρες μενού, απεριόριστο ποτό 15€.

 

 

Κέντρο Διασκέδασης «Διογένης»

21:00 Αποκριάτικος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου «Διόνυσος»

Λυσιστράτη

 

Η πιο διασκεδαστική διασκευή της Λυσιστράτης, παρουσιάζεται από τα μέλη του Συλλόγου μας στην πιο ανατρεπτική εκδοχή της γνωστής κωμωδίας του Αριστοφάνη. Προσοχή όμως γιατί τα δρώμενα είναι ακατάλληλα για ανηλίκους!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947202843 Σάκης.

 

Καπναποθήκη της ΦΕΞ – (Πλάτωνος 27)

22:30 Color Milonga – TangoAires

 

Η ομάδα TangoAires της ΦΕΞ, διοργανώνει «color milonga» με show από τους Lucas Gauto και Ναϊμα Γερασοπούλου! Φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε να χορέψουμε σε ρυθμούς Tango, του πιο ερωτικού χορού!

Η ομάδα TangoAires της ΦΕΞ οργανώνει μαθήματα εκμάθησης Αργεντίνικου Tango για αρχάριους και προχωρημένους, χορούς – milonga – ποιητικές βραδιές και άλλες δράσεις φέροντας τους ενδιαφερόμενους κοντά στην αργεντίνικη κουλτούρα.

Οργάνωση ΦΕΞ / Εργαστήρι TangoAires της ΦΕΞ

 

 

Σπίτι Πολιτισμού ΦΕΞ

22:30 Carnival Latin Party

 

Το εργαστήρι latin της ΦΕΞ, διοργανώνει το Carnival Latin Party με πολύ κέφι και χορό.

Στο εργαστήριο διδάσκονται οι χοροί Salsa Cubana, Rueda de Casino, Bachata, Merengue, Rumba Cubana, Reggaeton, Kizomba, Paso Doble, Samba, Cha-cha.

Σας περιμένουμε στο πάρτι μας…

Οργάνωση ΦΕΞ / Εργαστήρι Latin Salsa της ΦΕΞ

riverland560

biosleep

tech place κατασκευη ιστοσελιδων ηλεκτρονικων καταστηματων eshop

material2

moymtzakhs

pantazidis-560_250_banner

posidon2

sofias-geyseiss

thaggopoylos-new

tsiakirogloy

my-cosmima

paradosiako-telhs

auto-goup

makrh-ksenes-gloses

 

Σχετικά Άρθρα