Lifestyle Τελευταία Νέα

Πώς να φορέσεις τα καυτά σορτς

Ποιο είναι το κομμάτι τη γκαρνταρόμπας σου που δηλώνει περίτρανα ότι η πιο καυτή εποχή του χρόνου έχει φτάσει; Μα φυσικά το σορτς! Το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι δεν είναι παρά λίγα μόνο μέτρα υφάσματος που σε μεταμορφώνουν ακαριαία -είτε το θες είτε όχι- σε style icon! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να το λανσάρεις με απόλυτη επιτυχία!

Το πολύχρωμο καυτό σορτσάκι: το καλοκαίρι σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: χρώμα, χρώμα, χρώμα! Φέτος μπορείς να λανσάρεις όλα τα χρώματα: από το αθώο λευκό, μέχρι το διαχρονικό μαύρο, το ναυτικό μπλε, το ρομαντικό ροζ, το θαλασσινό τιρκουάζ και όποιο άλλο χρώμα σου αρέσει! Φόρεσε άφοβα όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μόνο πρόσεξε τους χρωματικούς συνδυασμούς για να μην περάσεις στην αντίπερα όχθη!

Το τζιν: διαχρονικό και απίστευτα σέξι, το τζιν σορτσάκι ταιριάζει άψογα με όλη σου τη ντουλάπα ενώ δείχνει ότι είσαι χαλαρή και άνετη. Πρόκειται για ένα κομμάτι – επένδυση στο οποίο σαν κοριτσάκι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αποκτήσεις. Το καυτό τζιν σορτσάκι σου σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο- ανάλογα με το μήκος του- μέχρι το βράδυ στο ποτό. Επίλεξε στη δουλειά το σορτσάκι σου να φτάνει μέχρι το γόνατο, τύπου βερμούδα. Όσο για το χρώμα- αν θες να ξεφύγεις απο το τζιν-φέτος σε κερδίζει το χρώμα της άμμου και το λαδί που στην λινή εκδοχή τους είναι η προσωποποίηση του καλοκαιριού!

Κορίτσι στο ναυτικό: παραδέξου το, μια λατρεία στο ναυτικό στιλ την έχεις κάθε καλοκαίρι! Κάτι τοmarine στιλ που είναι σέξι και επίκαιρο, κάτι ο συνδυασμός άσπρου-μπλε που σου θυμίζει αιγαιοπελαγίτκο νησάκι, δε θέλεις και πολύ μέχρι να αρχίσεις να τραγουδάς “τράβα μπρος”! Τράβηξε λοιπόν και εσύ… μόνο εμπρός φορώντας καυτό σορτσάκι σε σκούρο μπλε χρώμα μεχρυσά κουμπάκια και κάνε θράση! Συνδύασε άνετα με το διαχρονικό και σέξι λευκό τοπάκι που κόβει την ανάσα!

Το σορτς-βερμούδα: το σορτς βερμούδα σε βάζει στην καρδιά της μόδας όλο το καλοκαίρι! Επίλεξε το σορτς-βερμούδα, που δε χρειάζεται να φτάνει  μόνο μέχρι το ύψος του  υπέροχου derrière σου,για το γραφείο αλλά και το νησί και όλες θα σε κοιτάζουν όλο θαυμασμό! Η ζωνούλα ή τα κουμπιά κάνουν τη συγκεκριμένη βερμούδα το απόλυτο καλοκαιρινό mustγια την πόλη και το νησί. Συνδύασε το σορτσάκι σου με πέδιλα σε στιλ gladiator για να ολοκληρώσεις και να τελειοποιήσεις το λουκ σου. Οι ρίγες είναι επίσης μια πολύ σημαντική παράμετρος αρκεί να είναι κάθετες, που σημαίνει με δύο σε ένα: όχι μόνο είσαι στο επίκεντρο της μόδας αλλά φαίνεσαι και πιο αδύνατη! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Δες περισσότερα σορτ αλλά και άλλα καλοκαιρινά ρούχα εδώ: https://www.moda-eva.gr

Σχετικά Άρθρα