slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του συνεργείου σε μια εργασία στεγανοποίησης;

Όπως έγραψα και πριν  λίγες μέρες πολλά σπίτια στην Ξάνθη αλλά και στη ευρύτερη περιοχή της ΑΜΘ παρουσίασαν πρόσφατα διάφορα προβλήματα υγρασία λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων. Έγραψα εδώ ένα άρθρο με συμβουλές για την καλύτερη επιλογή μεθόδου για την στεγάνωση της ταράτσας σας και συνεχίζω σήμερα με την σπουδαιότητα της επιλογής κατάλληλου συνεργείου για την εφαρμογή του στεγανοποιητικού υλικού.

Αφού επιλέξετε την μέθοδο στεγανοποίησης της ταράτσας σας πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα έχει την ευθύνη της σωστής εφαρμογής και ποιος θα σας δώσει την εγγύηση για την διάρκεια ζωής της.

Πολλές φορές για λόγους κοστολογίου αποφασίζει κάποιος να επιλέξει οικονομικό «μάστορα» ο οποίος εντέλει θα κοστίσει πολύ ακριβότερα!!! Το συνεργείο εφαρμογής θα πρέπει να έχει στο μυαλό του το πως θα σας απαλλάξει από το πρόβλημά σας.

  • Όχι πως θα χαμηλώσει την τιμή για να πάρει την δουλειά.
  • Όχι πως θα καταναλώσει λιγότερα υλικά για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος.
  • Όχι πως θα δουλέψει λιγότερα μεροκάματα για να έχει μικρότερο κόστος.
  • Όχι να τελειώνει, να πληρωθεί, να φύγει και ότι προκύψει το αντιμετωπίζει στο μέλλον.
  • Όχι να είναι άλλης ειδικότητας αλλά με την οικονομική κρίση που βιώνει, να κάνει και μονώσεις για να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Θα πρέπει να είναι εγκεκριμένος εφαρμοστής του συστήματος που καλείται να κατασκευάσει, από την εταιρία που παράγει τα υλικά, να έχει γνώσεις, να έχει σχολαστικότητα, εμπειρία και πολλές δουλειές που μπορεί να παρουσιάσει από πελάτες του που είναι ικανοποιημένοι. Πρέπει επίσης να έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνει την συγκεκριμένη εγρασία.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας στο θέμα του συνεργείου το Κέντρο Δόμησης και ο Χημικός Μηχανικός Γιώργος Χατζηδημητριάδης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια σωστή στεγανοποίηση. Θα σας υποδείξει ΔΩΡΕΑΝ όλες τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες σε εσάς και το συνεργείο που επιλέξατε για να αποφύγετε μελλοντικές αστοχίες και άσκοπη σπατάλη χρημάτων.

 

Διαβάστε ακόμη:

https://xanthinews.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF/

https://xanthinews.gr/%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%8C%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5/

Σχετικά Άρθρα