Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πρόβλημα φαίνεται να έχουν οι αποφάσεις του Μίχογλου για την ενοικίαση εκτάσεων στον Τόπειρο

orkomosia mixogloy (10)

Δημοσιεύθηκαν πριν λίγες μέρες σε 3 εφημερίδες της Ξάνθης τρεις διαφορετικές προκυρήξεις για την εκμίσθωση χωραφιών στην ευρύτερη περιοχή του Τοπείρου. Πέραν των άλλων οι ενδιαφερόμενοι έψαχναν να βρουν απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου αλλά και τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων που έπρεπε να έχουν προηγηθεί… αλλά ακόμα ψάχνουν!!!.

Επειδή το θέμα μας ενδιέφερε από την αρχή λόγω του ότι είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή του δήμο Τοπείρου, το ψάξαμε λίγο παραπάνω και όπως μάθαμε μιλώντας και με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ. Βασίλη Χαραλαμπίδη, μας είπε ότι κατά την δική του εκτίμηση οι προκυρήξεις δεν έχουν συνταχθεί όπως πρέπει, ο ίδιος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στην πρόσφατη επιτροπή κάνοντας μάλιστα και επισημάνσεις που όμως αυτές δεν λήφθηκαν υπόψη από την πλευρά του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου ο οποίος προχώρησε την αρχική εισήγηση.

Αυτήν την ώρα η αποφάσεις του δήμου είναι για έλεγχο νομιμότητας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας και Θράκης την απόφαση της οποίας θα περιμένουμε κι εμείς… (Η εκτίμησή μου είναι ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τις αποφάσεις αυτές αλλά θα περιμένω μέχρι να αποφανθεί επίσημα η Αποκεντρωμένη και μετά θα τοποθετηθώ…).

Σχετικά Άρθρα