ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Προεκλογική επίσκεψη Ανταμπούφη στον σύνδεσμο Απορριμάτων

Το πρωί της Τετάρτης 2/4/2014 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον χώρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ) από τον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Νίκο Ανταμπούφη και μέλη της δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ».

Στη συνάντησή του με τους εργαζόμενους αναφέρθηκε στη σημασία της ανακύκλωσης και τις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται από την εφαρμογή της. Τονίστηκε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων είναι προτεραιότητα και ευθύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επισημάνθηκε ότι η απαξίωση των δημοτικών υπηρεσιών καθαριότητας εξυπηρετεί το σχέδιο για απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στους δήμους.

Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται το έδαφος για την παραχώρηση της συγκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων στους μεγαλοεργολάβους που θα έχει ως αποτέλεσμα την απασχόληση των απολυμένων εργαζομένων σε ιδιωτικά συνεργεία και την αύξηση του κόστους διαχείρισης για τον κάθε δημότη.

Τέλος, από τον χώρο συγκέντρωσης των εργαζομένων, ο Νίκος Ανταμπούφης κάλεσε όλους τους υποψήφιους δημάρχους να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους για το εργασιακό μέλλον των υπαλλήλων και για το μέλλον της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο μας.

Σχετικά Άρθρα