slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πρακτικές συμβουλές για να προστατέψετε το Αυτοκίνητό σας από τη Ζέστη και τον Ήλιο

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο ήλιος και η ζέστη είναι δύο από τους μεγαλύτερους εχθρούς του αυτοκινήτου σας. Ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη του WASH PARK Μπουρμπουλήθρες κ. Γιώργο Μαλαμίδη για το τι μπορεί να κάνει ο κάθε οδηγός για να το προφυλάξει το εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου του, από τις υψηλές θερμοκρασίες. Μας είπε

Παρκάρετε στη σκιά

Ο ευκολότερος τρόπος για να προφυλάξετε το αυτοκίνητό σας από τις υψηλές θερμοκρασίες είναι να το παρκάρετε στη σκιά. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι προφανές, αλλά πολλές φορές έχετε την επιλογή να παρκάρετε στη σκιά, αλλά λόγω βιασύνης ή αμέλειας, δεν το κάνετε.

Χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα για το μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου

Μπορεί να μην σας αρέσει πολύ το πώς δείχνει αλλά πρόκειται για έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να προφυλάξετε τα πλαστικά του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιήστε καλύμματα για τα καθίσματα

Δεν προστατεύουν μόνο τα δερμάτινα και τα υφασμάτινα καθίσματα αλλά ταυτόχρονα τα διατηρούν και πιο δροσερά.

Προστατεύστε τα δερμάτινα καθίσματα

Ο ήλιος και η ζέστη μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά στο δέρμα. Για να αποφύγετε την καταστροφή διατηρείτε καθαρά τα καθίσματά σας βάζοντας δερμάτινο conditioner συχνά. Αυτό τα προστατεύει και επεκτείνει τη ζωή τους κατά πολύ. Απλώστε το conditioner στα καθίσματα με μια καθαρή πετσέτα. Αφήστε το για μερικά λεπτά και περάστε από πάνω με μια καθαρή πετσέτα για να απορροφηθεί το επιπλέον.

Πλένετε συχνά το αυτοκίνητο

Ο ήλιος και η ζέστη μπορούν να κάνουν το χρώμα του αυτοκινήτου εξωτερικά να ξεθωριάσει. Ένας πολύ απλός τρόπος για να το αποτρέψετε αυτό είναι να το πλένετε τακτικά και να το στεγνώνετε με το χέρι με μια πετσέτα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε το ξεθώριασμα του χρώματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να προμηθευτείτε καλύμματα, ηλιοπροστασίες και άλλα δεκάδες χρήσιμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα WASH PARK Μπουρμπουλήθρες στην Τριαντ. Μιχαηλίδη 26 στην Ξάνθη. Τηλ. 2541072596.

Σχετικά Άρθρα