slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πολλά τελικά τα παράπονα για το 10ο Πανθρακικό Αντάμωμα. Γέμισε το Αμοιρίδιο με καυσαέρια και καπνό, χωρίς να υπάρχει εξαερισμός

Τελικά αν και δεν το παρακολούθησα αυτό θα πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρον Αντάμωμα μιας και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο. Ο λόγος για τις εκδηλώσεις που γίνανε στο Αμοιρίδιο και που οι περισσότεροι σύλλογοι που ήρθαν στην περιοχή μας έφυγαν δυσαρεστημένοι.

Το δεν ήταν αυτό που έπρεπε, δεν υπήρχαν αρκετά τραπέζια, η ακουστική του χώρου ήταν χάλια, ο Δήμαρχός μας δεν ήξερε που να σταματήσει την ομιλία του και στο τέλος γιουχαρίστηκε από τους παρευρισκόμενους, δεν υπήρχε κλιματισμός. Τέλος έγινε και ένα ακόμη απαράδεκτο για κλειστό χώρο γεγονός, που επιβάρυνε πολύ την κατάσταση. Το τρενάκι του Δήμου Ξάνθης μπήκε μέσα στο στάδιο και το «ντουμάνι» που έβγαλε από την εξάτμιση γέμισε με καυσαέρια όλο το στάδιο!!!!! Μετά ανάψανε και κάτι δάδες και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική!!!!

Αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι και λιποθυμίες συμμετασχόντων και φυσικά τα παράπονα ήταν πολλά για την οργανωτική. (Κρίμα γιατί τόσος κόσμος που ήρθε, απλά θα μεταφέρει μια κακή εμπειρία στην περιοχή του και θα θυμάται αρνητικά την Ξάνθη μας).

Σχετικά Άρθρα