Επιστολές Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Γράφει ο Αργύριος Ανδριώτης

Κυριακή πρωί 14 Μαΐου 2017-05-14

Οι συνθήκες με ανάγκασαν  να παρακολουθήσω τηλεόραση μη έχοντας κάτι πιο εποικοδομητικό να κάνω. Τηλεοπτικός σταθμός «Ε» και εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με την δημοσιογράφο κα Φαίη Μαυραγάνη.

Πρώτος καλεσμένος ο Γιάννης Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα αυταρχικό ύφος που μου θύμισε συνθήκες «εγέρθητω» και με περίσσια  αλαζονεία που αντλεί από την εξουσία, μεθυσμένος από τα προνόμια που απολαμβάνει, σπρώχνοντας βίαια το χέρι της δημοσιογράφου που προσπάθησε να του δείξει σε μια οθόνη τι ρωτάνε οι τηλεθεατές, με εκφράσεις όπως, «τώρα μιλάω εγώ» ΔΕΝ απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις  που προσπάθησαν να του υποβάλλουν η δημοσιογράφος, οι τηλεθεατές και οι παρόντες στο πάνελ, είπε το ποίημα – μονόλογο της εξουσίας και απήλθε.

Επόμενος καλεσμένος ο Κωστής Χατζηδάκης της ΝΔ. Με εκείνο το κακόμοιρο ύφος της «ποντικομαμής», με το αγριεμένο βλέμμα εκείνου που έχει χάσει την κουτάλα της εξουσίας και με μένος για να την ξαναποκτήσει, ΔΕΝ απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις  που προσπάθησαν να του υποβάλλουν η δημοσιογράφος, οι τηλεθεατές και οι παρόντες στο πάνελ, είπε το ποίημα – μονόλογο της αντιπολίτευσης και απήλθε.

Έτσι δικαιολόγησαν το μεροκάματο των 243,83 € που λαμβάνουν (ετήσια αποζημίωση 68.470 € + ετήσιες παροχές 20.541 € = 89.011 € / 365 ημέρες). Τόσα τουλάχιστον γνωρίζουμε.

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει με όλους τους καλεσμένους πολιτικούς στις διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ακόμη πιο δυστυχώς, δεν βρήκαν ούτε μια κουβέντα παρηγοριάς και συμπόνιας να πουν για το χθεσινό τραγικό δυστύχημα με το τρένο που είχε 3 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Αλλά είπαμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο και επί πλέον …. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!

Αργύριος Ανδριώτης

Αξιωματικός ε.α.

Σχετικά Άρθρα