slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο της Κυριακής (διακινητές και φρουτάκια στην ημερήσια διάταξη)

Σύλληψη 2 ημεδαπών για διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια»   

 

Συνελήφθησαν (16-12-2017) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 74 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ίντενετ – καφέ), όπου εντόπισαν τον 37χρονο προσωρινά υπεύθυνο, να έχει εγκαταστήσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επιτρέποντας στον 74χρονο, τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε έναν από αυτούς.

Κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 48χρονος ημεδαπός,  ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Καβάλας και Δράμας

Συνελήφθησαν (14-12-2017), στους νομούς Καβάλας και Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 48, 34 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 48χρονο, διότι, κατείχε 44 ναρκωτικά δισκία.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ο 22χρονος, διότι, εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 17,7 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 34χρονο, διότι, βρέθηκαν στο κατάστημά του δύο (2) συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

 

Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες 

Συνελήφθη (15-12-2017) το βράδυ, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας και Ιράκ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα