ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο

astynomia mhxanh

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη στις 14-4-2015 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά το έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν: 1 πιστόλι κρότου- λάμψης, 7 αβολίδοτα φυσίγγια κρότου- λάμψης, 1 γεμιστήρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθη στις 11-4-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 24χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, ο δράστης, επιβαίνοντας σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Αθήνα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό διαβατήριο των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού

Στις 12-4-2015 το βράδυ, στο 10ο χλμ της Εθνικής Οδού Δράμας – Εξοχής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 55χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος διέσχιζε πεζός το οδόστρωμα. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη στις 1-4-2015 το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, που διέπραττε κακουργήματα, τα οποία περιλαμβάνονται στην νομοθεσία περί ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα