Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Παρουσία εκατοντάδων κατοίκων ορκίσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος Δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καπζά (φωτογραφίες)

Σε μια τελετή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Αυγούστου, στο δημοτικό σχολείο της Σμύνθης παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της ορεινής Ξάνθης πραγματοποιήθηκε και η τελευταία ορκωμοσία Δημάρχου της Ξάνθης αυτή του νέου Δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Κπαζά και των δημοτικών του συμβούλων.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο νεος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεωργία Ανδρέου. Παρόντες και παράγοντες της μειονότητας και εκπρόσωποι φορέων καθώς και υπάλληλοι του Δήμου.

Τη θρησκευτική τελετή τέλεσε ο τοπικός Ιμάμης και ο Δήμαρχος μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους ορκίστηκαν στο Κοράνι.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια των διαφορών.

Ο Δήμαρχος Τζεμίλ Καπζά έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της προσπάθειας που θα χρειαστεί να καταβληθεί τα επόμενα χρόνια για να μπορέσει να ορθοποδήσει η περιοχή και για τον λόγο αυτό ζήτησε  και πήρε την συναίνεση και ανοχή της αντιπολίτευσης. Μάλιστα ο απερχόμενος Δήμαρχος Τσουκάλ έκανε λόγο για ευρεία συνεργασία που θα υπάρξει, όπως και μέχρι σήμερα, προκειμένου να προχωρήσει ο Δήμος.

Όλη η εκδήλωση έγινε με παράλληλη μετάφραση και στα Τούρκικα ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση με εδέσματα και χυμούς.

tzemil kapza orkomosia (9) tzemil kapza orkomosia tzemil kapza orkomosia (1) tzemil kapza orkomosia (2) tzemil kapza orkomosia (3) tzemil kapza orkomosia (4) tzemil kapza orkomosia (5) tzemil kapza orkomosia (6) tzemil kapza orkomosia (7) tzemil kapza orkomosia (8)

 

Σχετικά Άρθρα