ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

«Παρακρατικές επιθέσεις με κυβερνητική ασυλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Ξάνθη και Πάτρα» καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Το παρακάτω δελτίο τύπου ήρθε στα χέρια μας αλλά νομίζω είναι λίγο υπερβολικό… «Εντείνονται οι επιθέσεις του αριστερού παρακράτους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών με την ασυλία πάντα της ανθελληνικής κυβέρνησης.

Νωρίς το απόγευμα ομάδα παρακρατικών εισέβαλε στα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Λίγες ώρες αργότερα, ομάδα περίπου 30 αναρχοκομμουνιστών παρακρατικών πέρασε κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη και εκτόξευσε πέτρες, την ώρα μάλιστα που τα γραφεία λειτουργούσαν και υπήρχαν μέσα Συναγωνιστές.

Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι συντονισμένες επιθέσεις του αριστερού παρακράτους, καθώς φαίνεται η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τους έχει πανικοβάλει.

Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!»

σ.ε. Το επεισόδιο στην Ξάνθη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και όπως έμαθα η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση… ανεξάρτητα τι λέει η ΧΑ τα γραφεία της είναι στον 3 ο- 4 ο όροφο κ αι δύσκολα φτάνουν εκεί πάνω πέτρες… οι αντιεξουσιαστές κατά την αποχώρησή τους και περνώντας από το ρολόι της Ξάνθης έγραψαν και αυτό το σύνθημα το οποίο πρωί- πρωί της Πέμπτης σβήσθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου…

Σχετικά Άρθρα