slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και ο Ηλίας Βασιλούδης. Κάνουν πάρτυ στο δημαρχείο!!!

Ένας κύκλος επιλογών κλείνει. Η Κοινωνία Δημοτών μπορούσε ν΄ αλλάξει το πρόσωπο της Ξάνθης. Η πόλη μας έχασε αυτήν την ευκαιρία.

Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, ο συνδυασμός μας ήταν αποκλειστικά δημιούργημα του Χ. Πούλιου. Με την αποχώρησή του, έκλεισε ένας κύκλος, διότι αυτός αποτελούσε το ενοποιητικό στοιχείο που θα ωθούσε το σχήμα να δουλέψει συλλογικά και με προοπτική.

Τα οργανωτικά σχήματα όμως μπορεί αλλάζουν, να κλείνουν, να μετασχηματίζονται αλλά οι ικανές και αξιόλογες μονάδες, τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν, παραμένουν.

Κλήθηκα από το νέο αρχηγό να βοηθήσω να βρεθεί ένας καινούργιος βηματισμός με την ανανέωση της παράταξής μας και ανταποκρίθηκα. Τώρα μπορώ αποχωρήσω.

Το αξιόλογο δυναμικό από νέους πολίτες που θέλησαν να ασχοληθούν και να προσφέρουν, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις υπάρχει ακόμη και τώρα. Με την αποχώρησή μου θα αξιοποιηθούν ως δημοτικοί σύμβουλοι και θα αποκτήσουν εμπειρία.

Όσο για μένα:

Η προσφορά ενός δημότη στα κοινά της πόλης του δεν αρχίζει και τελειώνει με τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όλα τα χρόνια που ζω και εργάζομαι στην Ξάνθη  προσπάθησα να είμαι χρήσιμος, να αναλαμβάνω συλλογικές ευθύνες. Φιλοδοξία μου ήταν και είναι να αφήνω το αποτύπωμά μου, να μη τρυπώνω μόνο στη δουλειά μου, κριτικάροντας εκ του ασφαλούς όσους διαχειρίζονται τα κοινά συμφέροντα και τη πρόοδο της πόλης μας.

Το ίδιο θα κάνω και από δω και πέρα.

Ευχαριστώ τους φίλους μου που με στήριξαν και με ενθάρρυναν στη πορεία μου στο Δημοτικό συμβούλιο. Με τιμά η επιμονή τους να συνεχίσω με αυτό ή με ένα μελλοντικό ευρύτερο σχήμα αναλαμβάνοντας περισσότερες και πιο ηγετικές ευθύνες. Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν αυτή την επιλογή. Έχω το μέτρο μου.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα μας, τον Χ. Πούλιο, το Θ. Ξυνίδη που δώσαμε έντιμα μια μάχη, χωρίς υπερβολές. Δεν καταφέραμε να πείσουμε ότι θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τον Δήμο καλύτερα. Χάρηκα που συμμετείχα σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που με πολλή ευπρέπεια έδωσαν τον αγώνα της αλλαγής.

Γνώρισα συνδημότες και έκανα φίλους. Αυτή η εμπειρία σε μια δύσκολη και ζοφερή περίοδο, να βρεθείς και να αγωνιστείς από κοινού για ένα στόχο, που αφορά και στους άλλους και όχι μόνο στον εαυτό σου, είναι ό,τι μου μένει.

Άλλωστε, αυτό ήταν και είναι το κίνητρο μου.

Να δω τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους.

 

Ηλίας Βασιλούδης

Δημότης Ξάνθης

 

 

σ.ε. Μετά την αποχώρηση και του Θανάση Ξυνίδη, ο Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος είναι σίγουρο ότι θα κάνει πάρτυ… μιας κι η αντιπολίτευση θα είναι πολύ ποιο χαλαρή από εδώ και πέρα…

Σχετικά Άρθρα