slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πήρε ρεύμα… Ανάσταση για την οικογένεια στο Εράσμιο…

Πήρε τελικά ρεύμα η οικογένεια με τα τρία ανήλικα παιδιά και τους δυο παππούδες την οποίας την είχε κόψει η ΔΕΗ την παροχή παραμονές μεγάλης εβδομάδας. Το θέμα το αναδείξαμε χθες στην XanthiNews.gr και πήρε αμέσως μεγάλη διάσταση στην κοινωνία της Ξάνθης.

Προς τιμή τους επικοινώνησαν με την XanthiNews.gr τόσο ο  Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνος Καρανάσιος όσο και ο Γραμματέας του Σύριζα Ξάνθης κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου. Και οι δύο όπως μας είπαν θα έκαναν προσπάθειες να επανασυνδεθεί το ρεύμα σήμερα κιόλας στην φτωχή οικογένεια. ενώ θα κοιτούσαν να λυθεί και μόνημα το πρόβλημα εντάσσοντας την παροχή στο κοινωνικό τιμολόγιο. Τελικά πριν λίγο η επανασύνδεση έγινε και οι γυναίκα με τα τρία της παιδιά και τους δυο άρρωστους παππούδες θα κάνουν ανάσταση με ρεύμα και θέρμανση… 

Σε όσους βοήθησαν, και σε όσους επικοινώνησαν με την οικογένεια για να βοηθήσουν και οικονομικά ευχόμαστε να είναι γεροί και να κάνουν πάντα το “καλό”, άλλωστε αυτό ήταν και το νόημα της ανάστασης του Χριστού.

Σχετικά Άρθρα