slider Τελευταία Νέα

Πήρε ζωή ο Λειβαδίτης!!! | Δείτε φωτογραφίες από τον εκκλησιασμό και πανηγύρι

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Όπως κάθε δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου όπως έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια ο πολιτιστικός και φυσιολατρικός σύλλογος Λειβαδίτη διοργάνωσε στο χωρίο του Λειβαδίτη εκκλησιασμό και πανηγύρι.

Πιο συγκεκριμένα  την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 το πρωί τελέσθηκε η θεία λειτουργία στον ιερό ναό Αναλήψεως του Σωτήρος ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα και πλήθος πιστών.

Να τονίσουμε ότι για το σκοπό αυτό είχε μπει ένα λεωφορείο το οποίο γέμισε και μετέφερε αυτός που ήθελα να παραβρεθούν

Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι με ζωντανή μουσική στην αυλή του σχολείου σε ένα κιόσκι το οποίο έχει φτιάξει ο σύλλογος

Ευχαριστήριο του Συλλόγου:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του φυσιολατρικού συλλόγου ευχαριστούν τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ξάνθης που λάμπρυνε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις αλλά και όλο τον κόσμο που ενίσχυσε και παραβρέθηκε στην θεία λειτουργία και το πανηγύρι.

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία !

Σ.Ε: Η προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο του Λειβαδίτη είναι πολύ μεγάλη αφού ήδη έχουν ανακαινίσει εσωτερικά και εξωτερικά το ναό ρίχνοντας τρεις τοίχους εσωτερικά και διορθώνοντας την υγρασία στο ναό που ήταν έντονη ενώ τώρα γίνονται καλές εργασίες για να ανακαινισθεί ο ναός.

Στο χωριό του Λειβαδίτη μένουν μόνιμα 4 με 5 κάτοικοι ενώ τα σαββατοκύριακα πολλοί που έχουνε σπίτια ανεβαίνουν δίνοντας έστω έτσι ζωή στο χωριό

Πραγματικά η περιοχή είναι απαράμιλλης ομορφιάς και μόνο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων βρίσκεται ο υπέροχος καταρράκτης του Λειβαδίτη ύψους 50 μέτρων που προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή:

 

Σχετικά Άρθρα