Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πάμε καλά ;;;; Δίωρες διακοπές ρεύματος προαναγγείλει η ΔΕΗ για την Ξάνθη σήμερα!!!

Γιγαντιαία χαρακτηρίζεται η προσπάθεια των υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ προκειμένου να αποτρέψουν όπως λένε τις αναγκαίες διακοπές ρεύματος που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν απόψε τις βραδυνές ώρες σε όλη την Ελλάδα εξαιτίας της έλλειψης παραγωγής ενέργειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της κακοκαιρίας και της αρρυθμίας που προκλήθηκε στους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς Καρδιάς της ΔΕΗ που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη της Πτολεμαΐδας, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι υδροηλεκτρικοί σταθμοί της χώρας μας δέχτηκαν τρομερή πίεση με αποτέλεσμα να κρίνονται επιβεβλημένες οι δίωρες διακοπές ρεύματος σε περίπτωση μη επάρκειας της ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την ΔΕΗ, αν τελικά δεν είναι επαρκής η ενέργεια για όλη τη χώρα, ο νομός Ξάνθης μπορεί να μείνει χωρίς ρεύμα από τις 18.00- 20.00 και από τις 20.00 -22.00 εναλλάξ ανάλογα με τις γραμμές ηλεκτροδότησης. (Αν το κάνει αυτό η ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!).

Σχετικά Άρθρα