Μουσική Τελευταία Νέα

Ο 17 χρονος DJ Morrello σε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Xanthi2 (Αναδημοσίευση)

Με αφορμή τον διαγωνισμό της Amita Battle Of The Mix, βρεθήκαμε με τον γνωστό DJ στη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, Δημήτρη, για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Αν και μικρός έχει παίξει σε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις των διοργανωτών και του κοινού. Αποτελεί status symbol όλων των συνομήλικών του καθώς όσον αφορά το εμφανισιακό κομμάτι δεν περνά ποτέ απαρατήρητος!
Καλησπέρα Δημήτρη! Τι σημαίνει DJing για σένα και πως ξεκίνησες;

-Καλησπέρα, καταρχήν ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας. Το DJing για μένα είναι ο τρόπος να εκφράζω τα συναισθήματά μου. Ασχολούμαι 6 χρόνια με την μουσική και κάθε χρόνο η αγάπη μου για αυτήν μεγαλώνει. Ο πατέρας μου μου αγόρασε σε ηλικία 12 χρονών μια CDιερα, και από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Η χρονιά που πέρασε ήταν θα λέγαμε πολύ δημιουργική για σένα, είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αυτής, ή θα ήθελες κάτι παραπάνω;

-Η χρονιά ήταν όντως πολύ πιεστική όσον αφορά το κομμάτι του DJing, λόγω πανελληνίων όμως δεν έπαιξα όσο θα ήθελα, ευελπιστώ όσο είναι ακόμα καλοκαίρι να καλύψω τα κενά που άφησα μέσα στη χρονιά έτσι ώστε να έχω έναν ακόμη πιο δημιουργικό χειμώνα!

Τι προτιμάς; Το residency σε ένα μαγαζί, ή να κάνεις εμφανίσεις ως guest;

-Είναι περίπλοκη ερώτηση, και τα 2 έχουν τα θετικά τους, έχω υπάρξει και ως resident σε μαγαζιά αλλά και ως guest με αναλογία βέβαια 1 προς 10, νομίζω η απάντηση πως προτειμώ τις guest εμφανίσεις είναι ξεκάθαρη… Και αυτό διότι μου αρέσει να πηγαίνω σε νέα μέρη, νέα μαγαζιά με νέο κοινό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο κάθε μαγαζί, ποτέ δεν φεύγω παραπονεμένος όταν πηγαίνω εκτός πόλης!

Πες μας λίγα λόγια για τον διαγωνισμό της Amita.

-Ο διαγωνισμός αυτός είναι το εισιτήριό μου όσον αφορά το παραγωγικό κομμάτι, ο 1ος νικητής κερδίζει συμβόλαιο με γνωστή δισκογραφική εταιρία. Αποτελείται από 4 φάσεις, 3 εκ των οποίων είναι ψηφοφορίες κοινού, έχω στείλει ήδη την συμμετοχή μου, και αναμένω απάντηση για την πρόκριση στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, από εκεί και μετά ξεκινάει η δουλεία…

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το άμεσο μέλλον;

-Αυτόν τον καιρό ετοιμάζω ραδιοφωνικές εκπομπές οι οποίες αναμένονται να παιχτούν σε ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα, ταυτόχρονα πειραματίζομαι σε κάποια remix από διάσημα τραγούδια, κάνοντας παράλληλα επαφές με μαγαζιά εκτός Ξάνθης! Τέλος υπό κατασκευή βρίσκεται και το official site μου το οποίο αναμένουμε να βρίσκεται on-line εντός ολίγων ημερών.
Θα ήθελες να μας κάνεις έναν επίλογο;

-Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, συνήθως αφήνω την μουσική να τα λέει για εμένα. Ένα μήνυμα που θέλω να περάσω στο κοινό, είναι να είναι δεκτικοί ως προς νέες ιδέες για την μουσική και να διασκεδάζουν όσο είναι ακόμα δωρεάν!

Ευχαριστούμε πολύ! Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, θα τα ξαναπούμε σύντομα!

-Εγώ σας ευχαριστώ! Καλή συνέχεια!

morrello synenteyksi (1) morrello synenteyksi

Info

Facebook: https://www.facebook.com/djmorrello/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/djmorrello/

Soundcloud: https://soundcloud.com/morrello-154221043

Twitter: https://twitter.com/DjMorrello

Σχετικά Άρθρα