slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Χατζόπουλος μπορεί να αντικατασταθεί ΜΟΝΟ μετά από αιτιολογημένη εισήγηση του Δημάρχου. Περιμένω να δω ποια θα είναι αυτή!!!

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και, σε κάθε περίπτωση, λήγει το αργότερο τρεις (3) μήνες μετά τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι δυνατόν να αντικαθίστανται κατά τη διάρκεια της θητείας τους, με αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που τα όρισε, η οποία λαμβάνεται με απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των μελών του. Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων δεν έχει υποβάλει παραίτηση με ποια δικαιολογία άραγε ο Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης θα ζητήσει την αντικατάστασή του;

 

Και κάτι ακόμα: Πριν κάνει μπάχαλο την παράταξή του ο Γ. Τσιτιρίδης (στα βήματα του Δημαρχόπουλου) ενημέρωσε για τις προθέσεις του, τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τον στήριξαν στην συγκρότηση του συνδυασμού του και τον βοήθησαν όσο κανείς να γίνει Δήμαρχος; Γιατί κάποιοι προεκλογικά συνέδεσαν το όνομά τους με τον νυν Δήμαρχο και όπως έμαθα αυτός δεν σήκωσε ούτε το τηλέφωνο να τους πει τι έχει πρόθεση να κάνει… και ο Νίκος Χατζόπουλος δεν είναι τυχαίος νέος, είναι από τα παιδιά που έτρεξαν να βγάλουν δήμαρχο τον Τσιτιρίδη αλλά και στηρίζουν διαχρονικά τον πρώην υπουργό Αλέκο Κοντό!!!

Σχετικά Άρθρα