Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο Ποδηλατικός Μάης του ΠΗΓΑΣΟΥ…..

Με την πιο ευχάριστη ανάμνηση μας αφήνει ο ποδηλατικός Μάης. Την Κυριακή 21 Μαίου 2017 στο 6ο RNOBF στην Σταυρούπολη Ξάνθης οι έφηβοι του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ σάρωσαν με τις επιδόσεις τους στην αγωνιστική τους κατηγορία.

Συγκεκριμένα:

ο Αρίφ Ογλού Μπουράκ τερμάτισε στην 1η Θέση κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο

και

ο Αναστάσιος Καλονικίδης στην 2η Θέση κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο.

Επίσης  την Κύριακή 21 Μαίου διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ποδηλατικός αγώνας με την επωνυμία 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου με συνδιοργαντές τον Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, την «Cyclinghellas.gr», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καλαμπάκας.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο Βασίλη και στην οικογένεια του.

Στον ιδιαίτερα αυτόν απαιτητικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας ο αθλητής ποδηλάτης του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Γιώργος Τσουλουχάς κατάφερε και τερμάτισε στην 12η Θέση στην κατηγορία του.

Τελειώνοντας αξίζει να σταθούμε σε μία πολύ ελπιδοφόρα παρουσία.

Αναζητώντας την καθημερινή ποδηλατική αύρα στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης, ο δρόμος σε οδηγεί κατευθείαν πάνω στον Δημήτρη Κοτσανίδη.

Ο αθλητής ποδηλάτης του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης της κατηγορίας μίνι μικρά αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μια βαθιά ανάσα για το αύριο της ποδηλασίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης κατάφερε άξια αποτελέσματα:

Κιλκίς,  Macedonian Trophy 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017

αγώνες ορεινής ποδηλασίας MTB 3η ΘΕΣΗ και Χάλκινο Μετάλλιο.

Σέρρας, Ορθοπεταλιά Πίστας  30 Απριλίου 2017  10η Θέση

Κιλκίς, Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου(Χρονόμετρο) 13Μαίου 2017

10Η Θέση.

Στις καθημερινές του προπονήσεις, έχοντας δίπλα του τον προπονητή και πατέρα του Γιάννη Κοτσανίδη(παλαίμαχο ποδηλάτη και αναβάτη του motto cross), καταφέρνει όλο και πιο πολύ να τραβάει το βλέμμα των περαστικών, ξεγλιστρώντας χωρίς να αφήνει ίχνη στον προπονητικό του στίβο.

Για όλα τα παιδιά της προσφυγικής Χρυσούπολης ο Δημήτρης είναι μια χρυσή ευκαιρία για ομαδικές και ανέμελες ποδηλατικές προπονήσεις.

Σχετικά Άρθρα