slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Νίκος Κιατίπης συγκροτεί τον συνδυασμό του. Κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος στον Τόπειρο

Ετοιμάζει το συνδυασμό του ο Νίκος Κιατίπης στον Δήμο Τοπείρου. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Νίκος Κιατίπης φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση, έχει πειστεί από τους φίλους του οι οποίοι του είπα να κάνει ένα βήμα μπροστά και έτσι σιγά-σιγά είναι σε συζητήσεις για να συγκροτήσει έναν νέο φρέσκο συνδυασμό με στόχο να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 29ης Μαΐου του 2019.

Ο Νίκος είναι νέος άνθρωπος με πολιτικό λόγο και σκέψη, διετέλεσε για αρκετό καιρό αντιδήμαρχος αλλά και «στο πλευρό» του Θωμά Μίχογλου, γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιοχής αλλά τον τελευταίο καιρό έχει διαχωρίσει τη θέση του από την πολιτική (ή καλύτερα την μη πολιτική) του νυν δήμαρχου Θ. Μίχογλου στον Τόπειρο.

Επιπρόσθετα είναι δεδομένο ότι θα έχει την στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (χρίσμα αλλά και πολιτικά στελέχη στο πλευρό του), ενώ είναι πολύ αγαπητός στη νεολαία της περιοχής, όσο και στην μειονότητα. Ήδη η ομάδα την οποία έχει συγκροτήσει, βγαίνει φανατικά υπέρ του και όλο και περισσότεροι πηγαίνουν να μιλήσουν μαζί του, για να ενταχθούν στον συνδυασμό.

Σχετικά Άρθρα